St Kilda and Chapel Street



Pics från St Kilda som ska bli vårt nya hood.

Imorgon drar vi iväg på en tredagars roadtrip på Great Ocean Road. Surfing, vacker natur och stranddagar står på schemat. Joppan inledde surfingsäsongen igår och fick en riktig surfarbränna på benen. Vaknade nyss upp efter en kväll på Chapel Street och vi börjar faktiskt få lite koll på klubbarna här. Ännu inte riktigt hittat nån favorit, men vi arbetar hårt med att beta av dom.

Happy Australia day




Australia day firades med poolparty, alldeles för många liter sangria och top 100 hottest songs 2011. Vi kämpade hårt och trotts att vi festat på i högsta växeln hela dagen orkade vi ännu till med en utgång.

Gotta love the sunset



Another day in paradise...Oh gotta love the sunset.
Igar bjod vi till med Swedish dinner at Lachies house. Skagenrora pa toast, kottbullar och potatismos och avslutade det hela med kladdkaka ala Joppe och gradde. Avrundade kvallen med en drink i solnedgangen!
Ikvall blir det 'the local pub' again som visade sig ha ett najs dansgolv med bra musik och imorgon ar det THE AUSTRALIAN DAY som tydligen ska vara grym. Fest all day long!

365 days of summer and we've got 355 left.



Lite random pics från dom senaste dagarna.

Stupid tourists.



Turistpic deluxe. Passade på att checka in innercityt av Melbourne på en av dom kallaste dagarna vi har haft hittills och avnjöt en öl på en najs rooftop bar. Gillar det jag sett hittills is all I can say..

Annars då? Beachdays, dumma lättlurade turister som vi är har vi blivit grundlurade, några små missar med språket som har lett till felbeställningar, fått en homecooked australian dinner av Lachie och hans mamma, festat som vi skulle fått betalt, lärt oss att australienska killars raggningsrepliker är kort och gott...wanna make out? och hela veckan framför oss har vi inbokat en hel del sköj.
Imorgon ska vi se på kengurun och koalan, bli introducerade till fish and chips och på onsdag är det The Australian day.
Aja, måste återgå till att jobba på brännan. Peace.

Bag in box och törstiga flickor



En liten update from down under;

Vi mår finfint här. Så vad gör vi? Detta. Spelar beerpong, badar i turkost vatten och dricker bag in box som om vi skulle få betalt. Bara 44 grader varmt igår, viktigt att hålla vätskebalansen igång!
Igår blev det att kolla ett cricket game och dricka några kalla i solen, sen på kvällen blev det beachparty. Idag har vi en day off from the beach och ikväll blir det the local pub.
Hasta la vista blekfisar, vi mår gött!

Yippie-kay-ey

Nyår och jul har gått oss förbi. Min start på det nya året (som för övrigt kommer blir galet löjligt jävla awesome) kunde inte bli bättre. Countdown med brudarna och vi tog tillfället i akt att göra en sista gemensam resa tillsammans innan vi drar iväg Down under. Vi packade in oss i bilen och drog iväg till Danmark och fira nyår. Kan inte annat än tacka och bocka för att jag har sånna underbara energiknippen till bästa kompisar och resan blev grym! Vi festade i högsta växeln i 5 dagar och festen fortsätter. Infinner mej i Vasa, Finland för tillfället och träffat på vänner och familj. Dagarna här börjar ta slut och sen åker jag till Stockholm några dagar innan jag på Torsdag hoppar på planet och drar iväg till Australien.
Yeah no words needed, jag e nervös, uppspelt, har resfeber och har ingen aning om vad som komma skall. Om exakt en vecka står jag på Australiens mark och har ett år av äventyr framför mej. High five tjejer!

RSS 2.0