Dagens visa;



Sådärja, har äntligen samlat mej och blivit människa igen. Det krävdes en najs jobbdag på heminredningsavdelningen (vilket för övrigt inte kan vara bra för hälsan eftersom man verkligen vill köpa med sig allt hem) trevliga kunder och kollegor och ett well done gympass med Joppe. Har tagit del av nya erfarenheter idag. Grinat på tunnelbanan och kännt mej som den minsta människan i världen.

Tar nya tag nu efter att ha lassat av mej lite tankar och funderingar till Joppe. Ikväll blir det sleepover för imorgonbitti åker vi ju till Umeå. Håkan Hellström min fina vän, imorgon är det dags! Glädjerus redan nu!

Såhär tänker jag; Vissa kanske nöjer sig med det lilla, samma banor dag för dag. Men inte alla. Man ska väl ta vara på livet så gott det går och göra det bästa möjliga av situationen. Ha kul, se världen, lära känna nya spännande människor, få glädjerus, uppleva, pröva på och sist med inte minst leva. Man får ju trots allt bara en chans.

Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery

Jag sitter här med rysningar och kalla kårar över hela ryggen. Att se youtubeklipp på Tomorrowland gör mej helt galen och får mej att inse att detta är the happing of all happenings. Screw P&L och andra svenska festivaler är min första tanke. Där i Belgien ska jag fan stå den 23 Juli. Vad mer kan man begära? Alla stora dj:s gonna be there! Och vi också! TJOHOO

Party rock is in the house tonight, everybody just have a good time

Kvällens låt; Party Rock Anthem - LMFAO feat Lauren Bennett.
På repeat!

Sunny day



Brudar x 2 på Västerbron. Blev en promme över bron till J's jobb och en fika på tillbakavägen. Haft en skön ledig dag idag och solen har varit framme. Det blev en riktig ta hand om Sara dag. Färgat håret, fått frisk luft, tränat, solat och umgåtts med J. Som för övrigt är bäst i världen! När man kommer hem ifrån gymmet möts man av en peppad brud som står och dansar i köket. Måndag? Med tanke på vårt humör så skulle det kunna va fredagkväll!

2011-03-27



Kom hem med lite fin fina grejer efter en dag på stan med Candy. Gick runt i slowmotion och i min egen värld för det mesta. Blev lite spontanutgång igår - gratis är gott. Nu är det soffläge, Indiskt och tv som gäller. Vill sova bort 4 jobbdagar och sticka iväg till Umeå nu. Genast.

I'm so happy

För att citera Salem Al Fakir;

I'm so happy, do you know why?
Do you know what makes me happy?
A whole day is going by
Without a single thought of you
And I can smile because you're not here.

2011-03-23 23:35



Myror i kroppen och fjärillar i magen av någon skum anledning jag verkligen inte har någon bra förklaring till. Det är våren, det måste va våren! Vi skyller på våren!
Nu blir det att krypa under täcket och hoppas på att jag överlever morgondagens dubbla arbetspass. Åhlens och Gondolen next up!

Myspys på Hornsgatan



Såhär ser det ut hemma hos oss på kvällarna. Varsin tékopp och dator i högsta hugg. LAN-party på Hornsgatan. Dessvärre så kör vi varken CS eller World of Warcraft. Här är det good old fejjan, bloggar och världens bästa sida www.shapeupclub.se som gäller. Haft en produktiv jobbdag och en skön kväll med en walk runt hemmaplan med Jennifer. Kvällens snackis är framtiden. Vi har kommit fram till att framtiden är något att se fram emot. Jag brukar ju säga att när jag är runt 27 kommer jag ha 'the time of my life' även om vägen dit verkligen inte heller är så fy skam!

Vi är på rätt spår!



Jag vill ha sommar. Sena sommarkvällar med balkonghäng med fina bruna favoritbabes.
Festival, bag-in-box och spontautgång. Eftermiddagsdopp, parkhäng och fika på Snaps uteservering. Fina klänningar, hattar och vita converse. Vakna med solen i ögonen och mys under filt när solen går ner.
Tänk att livet blir 1000 gånger finare bara för att det blir sommar. Fantastiskt! Leva livet, kom så ska vi leva!

Alex Pettyfer



Alex Pettyfer e het. Äckligt het. Vi kika på honom i söndags på nån fjortisfilm som kom på tv, Wild Child. Jag och Jennifer var överens om att vi sku, lätt.

Vi dansar med vapen och utgång är framgång.



Blev lite utgång i Lördags. Igen. Blivit lite mycket av utgång nu på senaste tiden. Kan inte liksom hålla mej. Har haft alldeles för många bra utekvällar så man blir inte mätt på festandet. Blev först Kolingsborg med (som vanligt) grym Electro och sen drog vi vidare till ett fullproppat spy bar med kass musik. Så otroligt viktigt att pricka in sig på rätt klubb, annars kan man råka på dålig musik - som i detta fall var en blandning av hiphop och nånting jag inte ens kategorisera.
Nu blir det i allafall festpaus tills Umeå. Fan vad jag längtar, tjohoo!

Fredagsmys all in



Vi har haft värsta fredagsmyset idag. Vaknade vid 3, tog det lugnt och hade verkligen ingen stress. Sen gick vi till Vurma där vi spenderade några timmar med kaffe och skratt. Värsta mys!

Nu e broccolipajen i ugnen, ljusen tända och vinet på kylning.

Oväntat besök och spontanutgång



Torsdagen började med en 10 timmars dag på Åhlens. Tröttaste tjejen i stan efteråt! Kom hem och dog lite och plötsligt ringde det på dörren - och vem stog där om inte självaste Cecilia! Jennifer hade bjudit in henne och dom planerade utgång till Solidaritet eftersom det skulle va housenight där med bland annat Alex Sayz och Alex Lamb.
Som vanligt är ju jag inte svårövertalad och jag glömde snabbt bort tröttheten när musiken höjdes och skumppan korkades.
Det blev dans tills fötterna värkte till grym musik och vi fastnade även på bild av finest. För övrigt har jag snyggaste kompisarna i stan!

Oanade skills

Nu vecka, nya möjligheter. Tog igen helgens sömnbrist inatt och sov 11 timmar innan jag steg upp och stack iväg på jobb. När jag kom dit så fick jag höra att jag skulle va på parfymavdelningen. Shaisse. Jag drabbades lite smått av panik kan jag lugnt säga! Dior, Marc Jacobs, Chloe och Lancomé e inte riktigt my cup of tea.
Men what to do? Bara att deala med läget. Dagen gick och jag betade av kunderna..Under dagens lopp kom jag på mej själv med att stå och beskriva en Ralph Lauren parfym som blommig och frisk med inslag av hallon och vanilj! Haha, man borde kanske byta bransch?

Danger och Harry b james











Vilken jäkla helg jag har haft med Lollo. Fredagen blev det Shape up, DANGER på debaser. Electro, 8-bit och dubstep. Så gryyyyym dj! På lördagen var vi slitna som djur och det var kollektiv på Hornsgatan. Kaffe med solen i ögonen var underbart. På Lördagkväll var vi på G igen. Denna gång rockklubb ala Harry B James. Billig öl och rockers! Efterfest med folköl, götteborska, golvchill och skratt så att magmusklerna e sjuka till klockan 8 på morgonen är najs.
Nu är vi slitna jag och Lollo. Solsidan och Solgrillen next up!
Jag är kär i mina nya hängslor från Lollos jobb och jag älskar Lollos ordförråd. Mannen, bajs och fett. Fniss!

2011-03-11

Dricker mitt morgonkaffe och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag får åka iväg på jobb. Blir en kort 4 timmars dag idag and then the weekend is here baby! Jag skall dock jobba imorgon, så det blir en kort helg.
Just nu är jag så shoppingsugen så jag håller på att gå sönder. Tänker på kläder night and day och det gör ju inte saken bättre att jag står och säljer snygga kläder varje dag!
Läderpants från Bikbok, en röd väska från Åhlens, militärgrönt nagellack från OPI och en grå kavaj vill jag ha.

Vi har för övrigt beställt flygbiljetter till Umeå nu. 1-3 April. 1 April firar vi min födisdag med Håkan. Hihi vad jag är ivrig!


Black and white

Jag skulle städa och organisera min garderob. Det råder K A O S just nu. Har typ dragit ut allt över hela hallen och försöker välja kläder tills morgondagens jobb. Tråkigt när jag inte kan ha kläder på mej som jag egentligen vill ha. Det måste va enfärgat, inga mönster och inget utstickande. Hej, jag heter Sara och jag är er revisor liksom.



Kom fram till att jag har fått långt hår hörni. Tjohoo! Aldrig mer misslyckade haircuts och hemska färgningar. Jag ska ha mörkt och långt. No more Egypten-frilla, haha!



Städa kaoset och få ordning på stället. För imorgon kommer sambon hem efter två veckors semester! PUSS


Tjohoo

Jag är ju som sagt bäst på att jaga upp mej och oroa mej i onödan i alla sorts situationer. Men äntligen har jag lärt mej att va fan, det löser sig! Har fått ett intressant jobberbjudande och igår var jag på Åhlens och jobba och det var riktigt kul! Ser fram emot nästa arbetspass där. Skolan skjuter jag upp ännu ett år med motiveringen; Plugga hinner jag göra när jag är 23, det är nu jag ska jobba ihop pengar och ha råd att resa och ha kul!

Att solen är framme, 5 grader på plus och jag har blivit av med min förkylning och ska äntligen få träna idag, nöjda kunder och en kaffekopp gör ju inte saken sämre! Jag är bäst hihi.

Nu kan du få mig så lätt



Sitter och lyssnar på gamla Håkan låtar och blir nostalgisk. Får fjärillar i magen. Musik kan verkligen föra en tillbaka till ett minne och få en att känna samma känsla som man hade då! And I've got two tickets to Håkan Hellström baby. Det bär av till UMEÅ 1 april och 17 april Hovet i Stockholm. Det är fint, jag har ju bara väntat i 10 år på detta.


Hornstull strand



Take away kaffe, sol och min Joppe satt bra på denna lediga söndag. Fina saker!

Karma is a bitch if you are





Överlevde gårdagens monsterarbetspass. 16 h jobb done and done. Vet ni om att man behöver 4 kramar per dag för att må bra? 12 per dag för att leva längre. Samlade på kramar igår på jobbet. Saldot blev 6 stycken, rätt bra jobbat ändå måste jag säga.

Kör på med åhlens, hälsan och Gondolenjobb i veckan. Jag är fan mångsysslare. Flexibel is my middlename.

Can't wait

Är det bara jag eller är det någon annan som inte skulle ha något emot att sitta och njuta av solen på Mosebacke med en kall cider just nu? Eh knappast. Uteserveringar.nu tack



Spyan part two

Mina ord om att varje krona måste sparas har ju det varit lite si och så med dom två senaste dagarna. Men nu har det ju faktiskt varit Mikkis födis, så det så! Bild nedan på min mumsiga pasta från Vapiano. Den hette något vi inte kunde uttala. Vi kom fram till att dom säkert inte hade angett maträtterna med siffror bara för att jävlas med oss. Man skulle ju komma smidigt undan med att säga NR 8 istället för Granchi di fiume liksom!



Igår blev det Gondolen kneg. Jobbet är tungt, men mina jobbarkompisar är allt sköna. Kunde även ha gått hem efter jobbet, men Marco skulle spela på Spy bar och han fixade lista. Vi är inte helt omöjliga jag och Lollo! Conversen var på fötterna och jag var danssugen som aldrig förr. Att det levererades grym musik är det ingen tvekan om!  Jag ska fan börja gå ut nykter, det kändes bra!
Nu sitter jag på jobbet och försöker kompensera 9 timmars sovsaldo på två nätter med koffein i mängd och massor. Har en sånhär skön 09.30-01 jobbdag idag. Går från ett jobb till ett annat. När klockan ringde imorse var jag nog rätt lagom less på mej själv efter 4 timmars sömn. Men va gör man, bara att köra!

Födisfirande

Igår måste det ha varit idioternas nationaldag! Iallafall råkade jag och Mikki på ett och annat stolpskott.
Började kvällen med en mumsig middag på Vapiano, sen gick vi vidare till Oxid på en cider som helt plötsligt blev tre. Det levererades grym musik och vi blev danssugna. Vad gör man då? Jo, man går till Spy bar. Dansade oss trötta och helt plötsligt var klockan 05.00. Oh snap! Nu blir det jobbmarathoooooon hela helgen
PUSS

Boyfriendsjeans



Jag har skaffat boyfriendjeans. Har man ingen boyfriend att sno jeans av så får man helt enkelt köpa egna. Har spenderat dagen med att dricka kaffe på stan. HÄRLIGT VÄDER, NU ÄR DET VÅR! Kan knappt vänta på att uteserveringarna ska öppna. Var föresten med om en awkward situation idag. För en sekund visste jag inte vad jag skulle göra. Dum kände jag mej hur som helst.

Mikki 22 bast



Tjohoo! Imorgon (3 Mars) är det inte vilken dag som helst kan jag berätta. Näe, för då fyller min parner in crime, vapendragare, finfina vän Mikki 22 år! Det borde ju egentligen firas med raketer och skumpa, men vi nöjer oss med en mumsig middag på Vapiano! Tjejen i fråga åker själv iväg på födisfirande till Göteborg i helgen!

MASSOR MED GRATTIS OCH PUSS PÅ MIKKI!

Ägnar några peppbilder till mej själv









Spara pengar var det ja!
Sitter på jobbet och snorar. När allt känns motigt och man helst av allt bara hade velat skita i alla måsten och gå ut och röja så är det bara att tänka att varje krona behövs. Att man för tillfället måste leva på tonfisk lönar sig i slutändan!

2011-03-02

Jag borde sova för många timmar sen. Istället sitter jag uppe, lyssnar på musik och funderar på läget. Det går för fort nu, jag hinner inte riktigt med.


keff ju


Damn, jag har gått och blivit sjuk hörni! Har inte riktigt tid nu med tanke på dom sju arbetspassen jag har framför mej denna vecka. Öppnade ju ett sparkonto idag, stålar ska läggas undan till framtidens två grymma resor! Jag skulle mer än gärna spola fram några månader nu!!!

Hörni föresten...gräset är grönare på andra sidan.



RSS 2.0