The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate

“Tell me, what is it you plan to do with your one wild and precious life?”




Börjar komma ner på jorden igen efter en helg i högsta växeln.
Lugnet före stormen som jag så fint beskrev det i förra inlägget. Kan nog inte med ord beskriva allt galet vi har varit med om denna helg.
Vaknade kl 8 på lördagmorgon av att tre boys från Finland stormar in i vår lägenhet och hoppar i min säng. Inte nog med det, får även säga godmorgon till fransmannen som ligger och sover på vår soffa som Jennifer och Mikki släpade hem efter att ha träffat honom på Popagandas efterfest i fredags. Kollektivt boende ännu en helg, and gotta love it! Korkade första bärsen efter kl 12 och gick på tatueringsmässa. Utflykt och äventyr kan vara Lördagens ord. På söndagen sa jag hejdå till Fippe och åkte till jobbet. Kom hem sen senare och försökte tagga till bruttorna och fransmannen. Som vanligt var inte brudarna svårövertalade efter ett glas vin och dunkande house. Vi körde All in på soapbar och fick ett gratis inträde armband till white room. Varför gå hem kl 3 när du kan gå hem 5? Dagen efter när vi vaknade till liv nångång på eftermiddagen high fiveade jag och Jennifer och konstaterade ännu en gång att det här är livet. Peppade till med ännu mera house och skrattade åt nattens bravader. Satt och åt en subwaymacka när vi fick ett samtal av Fippe. "Vår bil gick sönder på motorvägen påväg till Norge, vi kommer till Stockholm om en timme". Fick återigen nattligt besök av Fippe och Felle och vi korkade deras fancy rödvin dom hade fått som tröstpresent av bärgningsgubben. Fippe drog vidare idag men Felle lämnar kvar några dagar tills vi har löst bilproblemet. På fredag kommer även Hanna hit och bor i några veckor. Öppet hus på Hornsgatan hörni!


Mama can be proud (and I know she is)

Inte varje dag jag väljer bort en helkväll med dessa brudar



Damerna roar sig på Popaganda och jag sitter hemma med en flaska cola light. (på en fredagkväll kan väl tilläggas). Är det OK att dricka ett glas vitt i sin ensamhet bara för att?

Nejmen. Har haft en alldeles för lång dag med två jobbskift, pallar inte att styra upp och dra med ut. Extraknäckte på Lagerhaus Drottninggatan idag och sen drog jag kvällsskiftet i egen Lagerhaus. Relativt nöjd ändå att sitta hemma (inte alltför ofta dessa ord kommer ur min mun). Vi kan kalla det lugnet före stormen, så don't worry. I'm still the old Sara.
Hasta la vista Amigos. PUSS & KRAM

You are a cinema. I could watch you forever



Bag in box lördag. Fylla, fight och slakthuset. Dubstepen dunkade och jag och Michaela var lagom nöjda. Lika nöjd var jag inte på söndagen efter nattens bravader, men det är en annan historia.
PUSS & KRAM

SÅJA.



Höstmyset är nu officiellt inlett på Hornsgatan.

Rock N' roll will take you to the mountain



Fredag och hemmakväll på Hornsgatan. Jag och en av mina många partners in crimes Mikki har haft en mysig kväll med viktiga konstateranden, djupa konversationer, ett och annat glas vin, dubstep, samt snackat EUROTRIP minnen.
Need to get some sleep, hard workwork tomorrow, and then....Tantoklafset. Mini-festival i parken bredvid. NATI!

Happy face ala Backlund



Känslan av att en sten (rättare sagt bumling) som faller från ens hjärta är obeskrivlig, enorm. Mer lättsammare och gladare tös får man leta efter idag!

Aaaaaand the weekend is here baby! Again! Shit pommes vad veckorna flyger iväg.
En veckas jobb till and then får vi vår babe Jennifer på finbesök!

Jippie-kay-ey-motherfff


En bild på ett tvättäkta livet leker moment.

Fylla på morgonkvisten. Nej mamma, jag dricker inte vin till frukost. Här snackar vi koffeinfylla. Försöker göra mitt bästa av situationen och peppar upp inför en heldagsjobb.
För att citera Sveriges stolthet........... "Vad gör vi? nu kör vi". Skippar dock fanta och rosé delen.
Later amigos!

Spontantrip till andra sidan Östersjön



Efter två vinglas bokade jag och Mikki en flygbiljett till Vasa i Fredags. Lördagsmorgon kl 06 satt vi vid gaten på Arlanda och väntade på boarding. Spontant är bäst och jag har haft tre intensiva men lovely days i Finland.
Träffade mina bästaste Jennifer babes, familjen och andra nära och kära. Söndagen var lätt en av mina highlights på hela sommaren när jag och J hade en underbar dag med min familj, cruisade runt med cab med dunkande house och sen utgång på 2 €'s kväll på Pullo.
Tackar och bockar till mina vänner och familj att ni finns där för mej!

Det är inte lätt när det är svårt.

Man slutar aldrig förvånas över dumma frågor.

En kund kommer fram till kassan där min kollega Micke står.
Hon visar upp en plåtburk som vi säljer och frågar "Vet ni hur många kakor den här plåtburken rymmer?"

Micke var rätt snabb på sitt svar även om 1000 tankar hann röra sig i hans huvud. "Jaa, det beror väl på om det är små, mellanstora eller stora kakor?"

Efteråt skämtades det naturligtvis rätt friskt om kak-frågan.
"Vänta, ska bara ta upp vår pärm där vi har antecknat hur många kakor alla våra burkar rymmer.. 57 stycken om det är Ballerina, endast 43 om det är Havrekakor, men då däremot om det är pepparkakor så kan du ha rum med uppåt 60 stycken. Men det ultimata är ju att naturligtvis att fylla burken med Mariekex, då går det dit 65."

Åland levererade

Ålands helgen är över  (såhär några dagar i efterskott) och vi har haft det awesome. Min Umeåtjej Joppe var mer eller mindre finsk när helgen var över. Hon pimplade lapinkulta hela helgen, svor vittu och pratade dialekt. Kameran var med men kamerakortet var hemma, så har inte ett enda bildbevis sen helgen. Träffade på bekanta ansikten och festade från morgon till kväll tre dagar i rad. Bodde i festivaltältet som hade alldeles för många år på nacken - tältet såg lite trött ut andra dagen. R.I.P. På söndagen sa vi hejdå åt mina vänner Fippe och Rabbe som gjort vår helg stört rolig. Hoppade på båten med Stockholm i sikte och fick ett samtal när vi steg i land. Fippe ringer. "Hej Sara, höduu att äääh, vi ändra oss lite i sista sekund. Jag och Rabbe är påväg till Stockholm. Är där om en halvtimme. Kan vi kom och slagga hos dej?"
Sagt och gjort. Fick besök och några till trevliga dagar med roligt sällskap! Inte oss emot!

Annars då? Jobbet går superbra! Bara jobbat tre dagar men trivs som aldrig förr. En och annan larm incident har hänt men inga värre komplikationer har inträffat. Som vanligt så blir man skadad av att jobba i inredningsbutik. Jag vill ha allt!

RSS 2.0