Priset för årets dotter samt barnbarn goes to Sara

Kom nyss att tänka på ett fint telefonsamtal hem till min käre mor när jag och Mikki låg i Grekland och skrev våra vykort som vi skulle skicka hem till familjen.
Jag hade köpt ett vykort till min söta mommo och skulle naturligtvis skriva dit hennes namn och adress. MEN helt plötsligt var det blackout. Vad fan heter mommo påriktigt?!? Mikki tjöt av skratt när jag satt och försökte komma på vad hon hette...

Samtalet mellan min mor och mej lät såhär;

Jag; eeeh Hej, vad e mommos adress?
Morsan; Bla bla bla
Jag; eeeh okej bra! Men...eeeeh....du....alltså...en snabb fråga till bara....Alltså vad heter mommo pårikigt?!
Morsan; MEN SAAAARA!!!!!!
Jag; MEN jaaaaa jag vet att hon heter Britt-Marie eller Maj-Lis!
Morsan; MEN SAAAAARA!!!!!

Parentes; Mommo heter varken Britt-Marie eller Maj-Lis. Jag tror att hon heter Maj-Britt.

Förlåt mej för mina synder. Kan försöka sopa hela situationen under mattan genom att säga att jag älskar er ändå även om jag har lite problem med namn ibland (;


Bäst i stan



Tänkte kasta ihop ett snabbt inlägg för att visa att jag faktiskt fortfarande är i liv. Det är ju sommar och jag är alldeles för busy för att göra det som hör sommaren till!
Eftersom jag faktiskt inte har något speciellt vettigt att dela med mej av för tillfället så passar jag på att hylla min fina bästaste Michaela. Tack min vän för att du gjorde vår resa så helt fantastiskt bäst och oförglömlig!

Svensk mark under mina fötter



Efter många om och men har vi nu svensk mark under våra fötter. Att ta sig fram i Grekland i och med all uppståndelse och uppror som härjar där just nu var inte det lättaste. Strejker hit och dit och vi hade nog bara turen på vår sida att vi catchade vårt plan.
Feelisen känns lite sådär att va hemma i ett regningt grått Stockholm igen. Verkligheten kallar men jag är inte redo för den ännu. På måndag, då! Försöker knyppla ihop ett sammanfattat blogginlägg om vår resa, har även ca 1000 bilder, så material och bevis på våra incidenter och busigheter finns! Ciao bellas!

Greece ar pretty naaajs

Halsningar fron Greece baby!
I fucking love it! Perfekt sista stopp kan jag saga. Befinner oss for tillfallet po Ios, en liten vacker partyo. Har avverkat bade Athen och Paros. Slitsamt dock for kroppen, den har sagt upp kontraktet for lange sen. Hamstern ar dod och hjulet snurrar inte heller. Ikvall kor vi igen, all in dag 7. Party till kl 7 po morgonen och free shots so langt ogat kan no! Vi e pepparkakor och livet leker. Kanns som att man skulle befinna sig i Australien pga Ios ar tydligen Australienarnas partyo nummer ett. Nojaaa...Surfer boys ar inte helt fy skam.
Hasta la vista, vi kommer hem po torsdag!

Ciao Bella!

Italy ar soft som fan men vi har haft motgangar efter motgangar.
Borjade nar vi skulle aka ivag till Pisa och checka tornet. Vi skulle byta tag i Genova, Italien till ett mot Pisa, meen klanten i informationen sa att vi inte behovde boka nogot. Yeah right. Fast i Genova kl 00 utan nogonstanns att ta vagen. Vi loste dock situationen och fick tak over huvudet. Snabbt som fan ville vi lamna Genova dagen efter och dra vidare till Rom. Vi spenderade tva timmar att hitta ett hostel som Fippe vart po forut. Kom dit, trotta, vintorstiga och hungriga och skiten hade stangt igen. Efter monga om och men och lite svordomar fick vi finally tak over huvudet kl 23 po kvallen. Motgangar hit och dit, men ando... I FREAKIN LOVE IT. Jag vill inte aka hem igen....

Idag drog Fippe vidare och vi saknar honom redan. Var andra resenar Perran drog ockso hemat, sa nu ar det jag och min bastaste Mikkus mot Europa. Grekland ar i sikte! Tar nattaget mot Bari och sen Superfastferries mot Athen hallet. Som ni marker so forandras resplanen fron dag till dag och jag har inte den minsta lilla aning om var i Grekland vi kommer befinna oss efter det. Vi ska catcha bruna och dricka billigt vin. Thats the plan. Typ!

Vad har vi lart oss om Italien?

Italienare alskar Mikki.
Italienska stadare ar inte att leka med.
Ak inte till fel fontan i Rom.
Italienare tror att alla pratar italienska.
Italienare anvander overdrivet mycket kroppssprak.

Hasta la vista. GREECE HERE WE COME!

Såhär mår vi;



Alltså...Jag behöver knappast skriva att vi har det bra. Lite bilder från pubcrawl, franska riveran och när Barcelona vann Champions league.
Igår fick vi finbesök av Fippe som dök upp på vårt hostel. Blev naturlish lite vin för att fira detta. Idag e feelisen lite slitet, så vi hänger på hostelet innan vi drar vidare till Italy baby. Lite ändrade resplans nu igen, så vi drar till Pisa. Måste ju checka in det lutande tornet när vi ändå har vägarna förbi!
Annars då? Fransmän är snygga. Cannes är amazing. Sett paradiset på jorden, Saint Margureitue. Vin är löjligt billigt. Marseille är inte trevligt att vistas i nattetid.
Med det säger jag peace out som Lollo skulle sagt. PUSS Å KRAM

RSS 2.0