Rehab in sandy



HEJ MAMMA!

Still in Sandringham. Imorgon tar vi vart pick och pack och flyttar tillbaka till vart kara St Kilda och base hostel! Vi har rehabat och styrt upp grejer klart nu och jag kanner mej som en ny manniska, fresh from the boat.
Hunnit med harliga beachdagar och bara ligga och njuta pa stranden och flyta runt i vattnet, not bad at all.

puss pa er dar hemma, saknar er!!

18/2 2012



Lazy days i parken, St Kilda sunset och Home Travellers Motel som kanske ska bli vart nya hem i nagra dagar. X-Base har levererat bigtime, men det borjar bli dags for forandringar. Hasta la vista amigos. Partie dans mon pantalon.

A wasted vacation is not a vacation wasted.



Back in Sandringham at Lachies house. Vi maste helt enkelt semestra fran St Kilda nagra dagar. Pafrestande for kroppen att dricka goon som heltidsjobb. Nasta vecka blir det lite ordning pa livet och vi tankte faktiskt borja ha lite rutin i vardagen och inte bara ha fredag sju dagar i veckan.
Note: fran och med mandag. Ikvall ska vi pa beachhouseparty med nyfunna aussievanner.

Kan aven beratta att jag har fatt hora den mest cheesy pickuplinen ever.
"Whats your name? It must be Nobody..because Nobady is perfect". Jag kontrade med ett gapflabb och Are u fuckin kidding me??

St Kilda levererar



Ger er ett snabbt livstecken på att vi lever och mår bra. Har haft lite oflyt med vädret dom senaste dagarna (bara runt 20 grader) , men nu jävlar är solen tillbaka. St Kilda fortsätter att leverera och vi mår toppen!
Hasta la vista amigos

Parkhang och dubstep



Lanade bilder av Mikki eftersom hon ar en mycket mer flitig fotograf an vad jag ar.

Parkhang i CBD med Alex och vanner igar och sen drog vi vidare till Eurotrash dar vi hade forvantat oss en grym dubstep night. But it wasn't that good... No hata people for ikvall tar vi nya tag och borjar kvallen med att go pa The Complimentary Headsets spelning (killarna vi bor hos band).
Imorgon handet det grejer, for da flyttar vi till St Kilda och jag ar sooooo excited!
Allt for idag. Adios Amigos, take care!

Dubbiedubbie night



Chillar lite va....

Ska strax hoppa på tåget in till stan för att slå läger i en park med en vän Alex från Uppsala och andra svennar, göra det vi gör bäst..dricka goon och sen gå och testa på klubben Eurotrash som har dubstep night på torsdagar. I'm tagged som det så fint heter på svengelska.

The Great Ocean Road



Hemkommen efter en awesome roadtrip! Kan inte med ord beskriva hur sjukt vackert The Twelve Apostles var. Bilderna for gora jobbet och beskriva var resa istallet.
HASTA LA VISTA

RSS 2.0