bra skit

 

Fniss. Bjuder på lite finfin reklam av min typ bästa vän. Helgen har kommit och gått och den har varit tung. Inneburit jobb och fest. Igår var vi på hemlig klubb och dansade till galen electro och drack burköl som man bytte mot drinkbiljetter. 3 timmars sömn och jobbet kallade. Hur pallar jag?
Nu har jag fucking semester i 10 dagar. Imorgonkväll beger jag mej mot kallare breddgrader. Morsan snacka om äckligt många minus nästa vecka. Fryser vid bara tanken.
Idag har jag haft det trevligt med 3 umeåbrudar. Avrundade kvällen med en kaffe på donken och jävligt mycket skratt. Fancy.

You only get one chance to live Your life - and it doesn't get better than this!

Sitter på jobbet och försöker hålla upp mina ögon så gott det går. Igårkväll trotsade jag förkylningen med utgång. Måste säga att förkylningen är bättre, men jag mår ändå inte helt hyffsat. Tove Styrke va på debaser igår. och Mona Sahlin. Det var även Shape up. Vi shapea up iaf. Dans, släktutredningar och politiksnack. (Träffa på en Solfbo i baren, världen e liten hörni).
Ikväll borde jag gå hem och lägga mej i tid. Men icke. Fick tips om en klubb som vi ba måste testa ikväll. Inte värt att sitta hemma. Det kan jag göra någon annan gång. Ikväll blir det på med favoritjackan och bekväma skor, för fan vad jag ska dansa. (detta kommer jag ångra imorgonbitti när klockan ringer och det är dax för jobb)

Dagens konstaterande;

Men helvete påriktigt. Vem uppfann vintern? Tänkt att livet kan kännas så mycket underbarare bara på grund av solen. Jag vill ha Tantolunden, uteserveringar, festivaler och sommarfester. Typ Nu. Give meeeee

Festivalhatten finns iaf kvar


Jag sorterar bilder på min datski. Jag hittar många fina minnen som känns som en evighet sen. Tänk att detta e taget i 4 april 2010 (dvs min födelsedag). Saknar dom som vi var då.

Old pic



Shiiiiit asså

Kommer på mej själv gång på gång att säga uttryck jag aldrig ens i min vildaste fantasi trodde skulle kunna komma ur min mun.
Fett bra! Asnajs! Assåå shiiiieet! Tungt! Stört bra!

Johanna säger att jag ska åka tillbaka dit jag kommer ifrån. Det tycker inte jag. Inte hon heller. Egentligen. Blandning mellan finlandssvenska och lite feeeeeta uttryck e bra. Asbra!

Shiiiiit asså

Kommer på mej själv gång på gång att säga uttryck jag aldrig ens i min vildaste fantasi trodde skulle kunna komma ur min mun.
Fett bra! Asnajs! Assåå shiiiieet! Tungt! Stört bra!

Johanna säger att jag ska åka tillbaka dit jag kommer ifrån. Det tycker inte jag. Inte hon heller. Egentligen. Blandning mellan finlandssvenska och lite feeeeeta uttryck e bra. Asbra!

Top notch.






Slänger upp två stycken halvkassa bilder som är tagna med min mobil i fredags. Alltså jag måste berätta om helgen. Gör det kortfattat även om det finns 1000 saker att berätta om. Torsdag. Spy bar med Lollo. Dansa föttera off med Hejvåld! till kl 04.30. Fredag. Shopping av finfina saker med göteborg tjej. Checkade in på hotell stureplan. På med klackarna och öppnade vinet, begav oss mot Globen. Med Maria Montazami i baren (minst 2 meter lång) smutta vi på vitt som vi blev bjudna på av ungkarlar i 35 års åldern. Stämningen var grym och Jihde var kung. Vi sket i vinnarlåtarna och drack vin istället. Rätt person tog hem segern. Men skulle ju naturligtvis velat se Olle där istället för Minnah. Olle körde gitarrspel i pausen som ni inte fick se. Tog taxi till Idolefterfesten, göteborgstjejen fixade! Hav av kändisar och uppträdanden av Darin och diverse idoler. Vi gick upp på vip. Drack skumpa och skålade med idoler. Hysteri över Olle och Jay. Vissa var packade. Jihde var kung igen! Kvällen va grym! Lördag. Sliten som ett djur. Sov till kl 16. Lockade håret och på med klackarna igen. Birthdayparty hos Mattias. Drack vin igen. Hade det supertrevligt! Körde buss åt helt fel håll mitt i natten (jävla klant). 45 minuter tog det att komma sig hem som skulle ta 10. Dök i säng 03.00 och prata i telefon i sömnen. Söndag. Väckning 06.30. Sliten var mitt förnamn. Takeawaykaffe på tunnelbanan till Akalla väckte mej. Mitt första och förhoppningsvis inte sista eventjobb. Agerade champagneservitris och pepparkakshusdekoratör på en grym julfest som hade allt man bara kan tänka sig. Uppträdanden, komiker, trollkarlar, popcornsmaskiner, champagnebarer, sockervadd and so on.. Trevligt som fan och många roliga människor. Att få betalt för att stå och småprata med folk och ge bort gratisgrejer e najs. Skulle kunna göra det till min vardag. Nu har jag dock lite måndagsångest. Haft det för bra i helgen. Behöver en grym vecka för att toppa min 4 senaste dagar. Imorgon Åhlens. Måste va pigg och fräsh. Pussgonatt


kompis det går bra nu!

Pepp, taggad, nu jävlar!
Inne på dag 3 nu av att försöka-få-bort-sötsuget/käka nyttigt/GI-metoden... och det går finemang. Igår skulle jag ha kunnat döda för nått sött. Idag däremot känns det nästan inte alls. Pepparkakorna, mintpastillerna, kexen och skumgummisarna kikar på mej konstant. Nästan så att jag high five'a mej själv igår när dagen var slut som kunnat stå emot. Jag undrar verkligen hur länge det kan ta innan man blir av med sötsuget? Eller bli av med lär man ju aldrig bli, men slippa det värsta suget i alla fall.
Äh nu ska ja gå å käka en avokado eller nått.

Dag 6 – Min dag.

Lollo kallade mej hurtbulle idag. Idag känner jag mej verkligen som en hurtbulle. Mitt nya liv började ju idag också. (Som alla andra måndagar). Började morgonen med en 5 km powerwalk med Jennipenni, sen gick vi till butiken och handlade kylskåpet proppat på nyttig mat, rörde ihop en sallad och nu har vi stått på knäna och skrubbat lägenheten. Ska nu springa ner till tvättstugan med 10 kg tvätt och ta ett besök till Ö.B (överskottsbolaget) och köpa skittråkiga saker som disktrasor och toaborstar....
Lite firande av Finlands självständighetsdag ska det också bli, Grattz Finland 93 år.

untz untz untz

Ja vad kan jag säga om helgen?!
GRYM som fan! Jag gillar Uppsala. Kvällen började med tacos och margaritas av Anna, bartendern själv. Sen dror vi vidare till hennes jobb där shottarna aldrig tog slut, musiken var grym, skumpan flödade och helrör med självblandade drinkar förtärdes. Sen drog vi vidare till Birger jarl och dansade slut på orken dom sista timmarna. Sammanfattar det hela till en jävligt bra kväll och efter att jag igen har kollat på filmen vi spela in igår så hade vi jävligt roligt! Tyvärr finns det ju inga bilder på detta, kanske lika bra!

love it



låt mej presentera min nya kavaj och dom äckligt snygga skorna som blev mina idag. skorna är för övrigt från nelly och jag ääälskar dem. Dom skall invigas ordentligt imorgon när vi drar till Uppsala. ooja
Ikväll blir det chill på hornsgatan med sällskap av joppe, lollo och lollo.


Dag 5 – Vad är kärlek.

Dagens visa;
Kärlek är min familj och mina vänner.
Kärlek kan också va jävligt underbart och pirrigt. Lite pirr och fjärillar skulle inte sitta helt fel! Men också är det komplicerat, det är alltid någon som blir sårad på vägen på ett eller annat vis.

SÅJA.
Gott folk, imorgon är det finally lördaaaaaaag
Jag är lycklig. Har inkasserat en apsnygg kavaj idag från weekday. Mums!

ja menar seriöst..jag kunde ju va dryg!















Ännu mera pics. Denna gång från gårkvällen. Kan för övrigt säga att jag och Lollo hade en grym kväll på spy bar. Fysatan vad kul jag hade. Vi började kvällen hos mej med vin, gick till NU och hoppade sen in i en taxi till spy bar. Skulle bli tidig hemgång hade vi tänkt..kl halv 5 imorse dansade vi fortfarande our asses off. Gillart!


Picssss









Bjussar på några pics från några av våra senaste utgångar. As always så är Lollo fotografen. Marie L och Pure.


Dag 4 – Det här åt jag idag.

Den som bryr sig ett skit om vad jag har käkat idag, räck upp en hand!
Eftersom dagens frukost har bestått av en maffig chokladmuffins (Jennifer fyller år idag så det är OKEJ att äta muffins som frukost) så kan jag väl berätta om gårdagen.
Vad jag åt under dagen har nog ingen något intresse av, men på kvällen så möttes vi upp, jag, Mistu, Jennifer, Meri och Lisa på en restaurang på St Eriksplan, Mosaik, eftersom då Jennifer fyller år idag. Åt helt suverän lax med bulgur, hummus och aubergineröra. Muuummaaa!

RSS 2.0