Vadå otålig?


Chill dag som har bestått av städning, en utskällning i tvättstugan av en arg granne, fika med både Mistu och Isabel, lite shopping, glöggdrickande och softande med Jennifer här hemma. Imorgon vankas det jobb igen.
Väntar ju fortfarande på l ö r d a g när vi ska röja Uppsala. Ge mej typ nu!

Dag 3 – Mina föräldrar.

Min mamma har kunnat vara jäkligt hård med sina bestämda regler - MEN hon fanns alltid där för en och stöttade en när det behövdes. Sträng men rättvis kan jag nog säga. I dagens läge har mjuknat upp lite, de e väl sån man blir när man blir 'mommo'...? höhö. Att hon inte alls gillar min flytt hit över östersjön förstår jag, men lite stöd på den punkten skulle verkligen inte sitta helt fel.

Pappa är alltid pappa. Pappor finns alltid där men dom brukar inte vara några hejjare på att visa det!

Nu glögg till frukost!

Yeah baby

JA! och vet ni vad? Jag har en Håkan Hellström biljett! Jag ska äntligen få se honom. Har varit något som jag har velat göra enda sedan jag gick i sjunde klass, men inte direkt så att Håkan skulle komma till Finland.... Bättre sent än aldrig! Yiho

You only get one chance to live Your life - and it doesn't get better than this!

Idag mina vänner är det L ö r d a g och som jag har väntat! Glöggen och vinet är inhandlat, outfitten utvald och lägenheten tiptop - bara för mina kära vänner att komma! Yiho!

Jag måste btw vara sminkförsäljarnas favorit! Tog en runda via Åhlens efter KICKS besöket (köpte en foundation).. ja väl inne på Åhlens skulle jag inte ha nått. Egentligen. Kolla runt och en expedit kom fram till mej och började visa upp några puder. Jaja, pudret fick hon sålt. Kunde ju va bra med ett solpuder också kanske?
Summan av detta = jag kom hem och räknade ihop mina puder jag köpt på senaste tiden.. 5 st puder (naturligtvis olika märken och vissa e löspuder), 3 st rouge, 2 st solpuder. BRA SARA!

Dag 2 – Min första kärlek.

Jag har haft två förhållanden, men det var nog mitt senaste som var med en kille som jag bodde tillsammans med som var min första riktiga kärlek. Kärlek är pretty najs med kan göra något förbannat ont, det fick jag ta lärdom av. Men man lär väl sig av sina misstag och motgångar gör en starkare brukar ju morsan säga.. och mammas väljer jag att tro stenhårt på!
Enough about that!

Jag gillar att du säger vad du tycker. Men det du säger att du tycker säger inte mycke.

 

Alltså en mer taggad tjej får ni leta efter. Jag vill typ gå och lägga mej nu så att det blir lördag någongång, och Lördagen därpå för då blir det fest i Uppsala, och Lördagen därpå blir det Daniel Adams Ray på debaser. Som ett litet barn som väntar på julafton. Inväntar även Joppe för sleepover och filosoferade. Komsi!

Dag 1 – Presentera mig själv.

Dethär med att presentera sig själv är ju inte det lättaste. Får bli en kort sammanfattning;

Sara, 21 år, har gått en 3-årig Marknadsföringsutbildning i Vasa, Finland. Flyttade till Stockholm för drygt ett år sedan. Ville checka om gräset var lite grönare på andra sidan. And YES it was. Bor i Hornstull i en lägenhet som jag verkligen trivs i, med två andra brudar (Jennifer & Cami). Jobbar på Alternativhälsan och extra på Åhlens. Singel, nöjd och belåten! Finito!
OCH NI HAR ANTECKNAT ALLT FÖRSTÅR JA?

Here we go

Jag följer strömmen.

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Cash is king


Sitter på jobbet och sörplar kaffe. Tror jag är inne på femte koppen och klockan är bara 14. Chill jobb är det enda jag kan säga.
Alltså jag har ett litet problem. Jag är så sjukt rastlös! Så jag bestämde mej igår. Nu jävlar ska jag börja spara cash till en resa - och nu snackar vi minimum en månad och åtminstone Mikki ska bli min partner har jag tänkt mej. Hur mycket "fickpengar" klarar ni er på på en månad ca? Jag är ju själva slösarens Moder, fattar inte hur jag ska hålla i mina pengar.

Gillar!


Gillar liksom läget idag. Hela dagen har gått åt för skolning på mitt nya jobb. Blev utdelad plats där jag verkligen ville va - på inredningssidan. Mycket att ta in, men det var kul som fan! Även en massa trevliga tjejer att jobba med! Efter jobbet samlades vi här på några liter kaffe.
Nu är jag sådär skönt trött och nöjd efter en bra dag. Det är varmt och mysigt och doftar vanlij här. Vår lägenhet e sjukt mysig. Och jag gillar mina nya ljusstakar. Jag gillar allt lite extra idag. Gillar!

Inte okey.


Jag och Joppe var taggade som f a n i fredags. Klubb NU är nu struket från ställen-att-gå-till-listan. Fyfan vad dåligt! Inte okej. I helgen har jag varit typ överallt. Eskilstuna, Västerås x 2, Sigtuna, Bro och Enköping. Sett Killer Queen show med päronen, gått på julmarknad, skrivit arbetskontrakt och käkat gott. Imorgon är det allvar igen.

Bara för att vi är så jävla bra

Jag fick Alternativhälsan jobbet. Joppe fick receptionistjobbet. Jag fick Åhlensjobbet (extrajobb på inrednings- och modesidan). Vi gick till systemet och inhandlade skumppa och vin och åt en "bara för att vi är så jävla bra pizza". Ikväll blir det klubb NU. Indie och snygga människor. Jag bangar inte.

En annan sak. Det som jag älskar med den här stan är att om du inte vill träffa någon mer så är det väldigt lätt att undvika det. Jaja. Tur att det finns ca 10 000 till 'ogifta' 21 åriga killar i denhär stan. Vi har ju att välja på liksom!

My baby is coming to town

Imorgonbitti ska jag infinna mej på vikingline terminalen för att möta upp min Toivonen. Då drar vi iväg till Eskilstuna! Ååh vad jag ser fram emot morgondagen <3

Sushi @ Bauer e bra sushi

 

Två pics av lite av förra veckans underhållning. Sushi på Bauer och ett besök till lilla hotellbaren. And once again bilder av allas vår fotograf Louise! Prövade nyss på att dricka en ramlösa på Judith och Bertil..gick precis lika bra som att dricka en cider. De ni!

Peace and love

 


Var är sommaren när vi behöver den som mest?!
Drömmer tillbaka till sommaren och alla roliga minnen.
Taskigt kallt och ännu är det bara början av vintern. Ser knappt ut pga mörkret. Jag blir less.

POSE!



Ett stycke systerdotter 4 år. Cool brud!

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt.

Överkonsumerar Daniel Adams-Ray och mandariner.

Min nya favvolåt
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Allting börjar om
Jag kan börja om
Jag behöver hela mig så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om

debaser 11 december. Kommer jag vara där? svar JA.


Det här är min tid



Håkan fick vänta. Pallade inte med utgång idag igen. Det blev iaf middag på Bauer för att fira JOPPE med diverse KOS människor hit och dit. Har ännu inte riktigt fått på klarhet vem som är vem och vem som känner vem, men det kommer. Igår. Oj. Blev 14 år på en gång. Blev debaser shape up och 54. 54 är ju rätt kasst. Men sålänge det finns någonting fint att se på är jag nöjd.

Nu ska jag sova. Minst 10 timmar. Sliten flicka något så otroligt.


Why so serious?

Det snurrar i min skalle av all engelska hör-, läs-, och skrivförståelse. Plus på det lite CV skrivande. Summa kardemumma = aströtta ögon.
Blev jobbsökande över en middag för två. Köttfärssås ala Sara.
Sålt bilen idag också! Men den gick till en Backlundare, så don't worry, gröna faran kommer ju iaf finnas i släkten!
Nu e jag sugen på ännu mer drastiska åtgärdet när jag har lite cash i fickan. Mamma skulle iofs flå mej levande om jag bestämde mej för att sticka till varmare breddgrader en månad eller två. Riiight?!

Want you to make me feel like im the only girl in the world.


Update; Vad händer? Jo. Nu är det så att jag sa upp mej från jobbet igår. Tack och hej liksom. Bye bye finito. Känns som en hel jäkla befrielse. Känner mej lättad. Min b-plan? Ja har väl egentligen ingen riktigt bra plan. Blir lite extrakneg på mitt gamla jobb medans jag söker nytt. Jag vill jobba i klädbutik. Kan inte vara alltför mycket begärt skulle man tycka.

Igår var vi ute och firade. Dels för att Johanna JOPPE fyllde 20 bast och jag smygfirade lite att jag hade sagt upp mej. Vissa blev fullare än andra och vi var igen på gayklubb tror vi. Schlager, transor och so on big time. Det blev sleepover på Hornsgatan eftersom Jennifer har lämnat stan. Jag är ju behov av sällskap. Idag sov jag och Lollo till 14 medans födisbarnet släpade sig till jobbet. Tacka vet vi cleareyes. Vår nya bästa vän!

Annat då? Ja jag har bokat resa till finland över jul. 20onde December 0100 bestiger jag Vasa flygplats. Vettefan hur länge jag stannar, det tar vi sen. Imorgon har jag engelska nationella provet i Solna. Ber till gudarna att kollektivtrafiken fungerar som den ska imorgonbitti! På Torsdag jobbar jag på Alternativhälsan. Fun!

Nu jävlar.

Efter ett samtal med min käre mor har jag kommit fram till att nu blir det att ta till drastiska åtgärder. Nu ska det bli förändring big time. Ik. Nervös av bara tanken.

Rosa mysdräkt topp till tå? check!

Sitter hemma i rosa mysdräkt från topp till tå, mys. Imorgon är det fredag. Jag ser verkligen inte fram emot någon helg kan jag säga. Antar att det är tröttheten från gårdagen som tar över nu. Jag gick ut iaf......det blev Marie Laveau, och de va näääjs. Skön musik, sköna människor.
MEN
Jag har kommit in i någon sorts konstig period nu. Höstmörkret som gör det?!
Jag vill ha myyyyyys ju. Fan också.

JU!

Nu har jag sovit på saken.

Började dagen med en storstädning här hemma. Så jävla skönt att komma hem till en nystädad lägenhet! Sen blev det frukost ala lunch på Vurma med Jennifer. Mätta och belåtna stack vi in till city och shoppa lite. Ett par rosa mysbyxor från bikbok? Check! Sen mötte jag upp Lollo, mini Lollo och Johanna på Götgatan för lite fika och en sväng via Monki där jag införskaffade en hääärlig stickad militärgrön halsduk.
Snart kommer Umeåligan hem till mej för lite vin! Wonderbart! Dom försöker få med mej till Babasonic ikväll. Försöker stå emot! jag ska inte gå ut ikväll....................

just don't get it

Dagens lärdom; Vissa människor är svåra att förstå sig på.

Jag försöker förstå mej på men fattar fan ingenting.
Tar natt och sover på saken. gonatt

-

 

Bilder från Familjen @ debaser. och som vanligt eftersom jag aldrig själv går och bär på en kamera har jag snott lite bilder av Meri.
Idag har jag och Lollo varit till Fotografiska och kikat på fotoutställningen Fashion. Fan vilka vackra bilder! Ska visa några sen när jag ska sno bilder av Lollo (;


Pics från Monday Bar Halloweenparty


Jajja slänger upp några bilder från lördagen här också. Nu ska jag hitta vad jag ska ha på mej och kila iväg och möta upp Lollo för lite fotokonst, tja!

schhhhhh


Igår var jag pain in the ass på jobbet. Stackars Joppe som fick stå ut med mej. Trött och grinig var jag. Sen fick jag ett sms som genast gjorde mej på bättre humör. M är söt.
Imorse träffade jag upp Mistu på medis över en kaffe och fralla. Hatar ordet fralla. På mitt språk heter det semla. Otaliga gånger har jag blivit skrattar åt på jobbet när jag kallar våra frallor för semlor. Big no no!
Imorgon ska vi va kulturella. Fotoutställning på Fotografiska it is!

Utrag ur en dialog på jobbet

Jag; vet du om någon skönhetsalong här i närheten?
Chefen; könhetssalong vet jag nog inte... bara schhhönhetssalong

fan, jag måste jobba på mitt schhhhhh

schuttischhuu
schhuu schhöschhjuka schhömän

Utgång är framgång med Joppe & Lollo













Fick låna Lollos usbminne med bilder från våra senaste utgångar. Kollar på datumen.. fredag. lördag. onsdag. lördag. torsdag. lördag. onsdag. Göta källare, ACE, Babasonic, Bara Vi, NU med mera


RSS 2.0