Norrköööööping



En aaaaning taggade igår! Norrköping bjöd på dans och snygga människor. Möttes av trängsel och typ 50 meters kö när vi kom till HUGO, klubben med 23. Vi gled förbi utan problemos... Aa, det är ni som är Jennifer och Sara, välkomna! Kände sig lite som en rockstar..dock så var det bara J som hade snackat in sig med vaktens kompis! Men vi kan låtsas på det förstnämnda..Det klingar lite bättre i mina öron! Hihi


The weekend is here baby!



Bjuder på en 'Tja, jag står i badrummet och tar bild på mej själv' bild idag. Min nya tröja från Gina Tricot. En klok kille sa en gång till mej att Sara, randigt är så du. I guess he's right. Här på hotellet händer inga underverk...Dagens missions var ett gympass och en sväng på systemet - mission completed! Nu inväntar jag Jennifer för dagens andra träningspass och sen är det dags att "sänka en vinare". J har tydligen fixat oss på någon lista, hon är allt bra vår Jennifer!


Fredagsaktiviteter

 



Sitter här på hotellrummet och väntar på att J ska komma från jobbet. Börjar faktiskt bli lite rastlös! Kom hit till Norrköping igår natt och på vägen hit så spelade vi äckligt bra musik i vår snyge pimp-my-ride Jeep. Började dagen med hotellfrukost (MUMS) och sen har jag sysselsatt mej i gymmet och en sväng i ett köpcenter här bredvid. Tror för övrigt att det är ett gäng med fotbollskillar som flyttat in i rummen bredvid oss..oooops!


Tjohoo

Fortfarande pepp, ikväll blir det roadtriiip


Super Sara



Shit... Det är som om någon tryckt på en 'ge-Sara-mycket-energi-knapp", gett mej en adrenalinspruta och förvandlat mina sinnen till bara det positiva. Dansar runt i lägenheten för mej själv och är alldeles för pepp för mitt eget bästa i väntan på att min sambo ska komma hem. Danne undrade vad det var med mej, om något speciellt har hänt. Men nää jag känner mej bara riktigt lycklig ikväll, ända ner till tårna.


Fortune cookie

Fick en fortune cookie av den snälla damen i cafét mittemot jobbet

"Passionate new romance appears in your life when you least expect it"


Roadtrip



En chill jobbdag och ett mindre chill gympass är över. Sitter här och skakar i armarna och vet ni vad, jag kan knappt vänta på helgen.. Jennifer ska jobba i Norrköping och jag kommer med som moraliskt stöd! Roooooadtriiiiiiip och festligheter står på shemat!! PUSS


Steg 1.

 

För tillfället försöker jag reda ut vad jag vill göra till sommaren, hösten, våren... Ja, allt! Trodde att det var självklara saker, men med lite eftertanke finns det några stora frågetecken. Efter ett snack med Jennifer känns det däremot bättre. Jag är kung på att jaga upp mej och förstora saker och ting!
Läste i en tidning vid frisören att det bästa sättet att komma på vad man vill göra är att, dudududuuu..GÖRA EN LISTA och försöka se något samband! Tur, gotta love listor!
Steg ett är att i en veckas tid skriva upp allt som gör en lycklig. Allt från människor i din omgivning till små vardagsmoment. Så, let's skriva some listor!

Damn.

Having a bad day. Tycker synd om mej själv idag. Känslan av att inte räcka till och misslyckas rubbar min världsbild. Inte okej hörnini.

Sticker iväg på lite jobbmarathon. Ikväll blir det Gondolenjobb och imorgon går jag från ett arbetspass till ett annat. Typish 25 timmars jobb på två dagar är inte helt illa pinkat.

Life as we know it



Dejtat Lollo idag. Lunch, middag och fika all in one. Sen hem till Hornsgatan och kikat på "Life as we know it" och vi båda blev nog lika kära i Josh Duhamel. Heeeeeeeeeeeeeeet, jag sku.


Kompis, de går inte så bra nu

Ansöker till en engelskakurs och upptäcker att jag förmodligen inte kommer att hinna få min behörighet färdig till höstterminen 2011.
Diverse fula svordomar kommer ur min mun nu, kan bespara er på dom!
VAFANIHELVETE ska jag göra nudå? Vänta ytterligare 1,5 år med att göra absolut inget vettigt?
Nu lockar en strand på andra sidan jorden.


<3



Herr och Fru Nordling



Finfina blommor



Ingen ordning på kidsen i familjen



Ny jumpsuit. Så ny så att prislappen hängde kvar under cermonin. Lyckat!


pipi i hjärtat

Såja, as usual så lider jag av nån form av ångest som jag inte kan sätta fingret på dagen till ära när jag skall åka hem till Stockholm tillbaka. Det händer ALLTID. Idag lite värre än vanligt. Long time no see hörni, typ 6 månader tills nästa visit. Kanske. Kom och hälsa på mej till storstan så att jag slipper sakna er!!
Fan. Jag behöver någon som pajjar mej på huvudet idag.

pipiajja



Idag är huvuvärken inte nådig. Ligger och fantiserar om cola och kikar på sveriges mästerkock. Mattetentan är över och jag har fått mitt liv tillbaka, nu är planen att jobba röven av mej resten av månaden. Ikväll hoppar ja på planet och tar en finlandsvisit. Längtar! PUSS


stockholm kysser mig på kinden



Vi va på spy bar igår. Festade av oss lite. 3 veckors non-festande tog slut igår. Spelades så jävla bra musik! Dansade så att mina fötter värker ännu idag. Electro house, älskart! Jag grät dock inombords när väckarklockan ringde imorse efter 3 timmars sömn. Glada vi till jobbet gå liksom...

Ikväll har jag och Mikki konstruerat ihop pannkakor (läs:plättar) Mikki rörde ihop den mycket invecklade smeten och jag vispade grädden och tillverkade sylten. Note; Pannkaksmix blandat med vatten, sprutgrädde och ICA sylt är en fantastisk smakupplevelse!


High five

"Att gilla sina egna statusar är som att high five'a sig själv"

HIGH FIVE SARA

Jäklar vilket träningspass. Sprang först mina 5 km. Efter ca 2 km var jag redo att ge upp! Benen kändes tunga och jag kom i otakt med andningen. Men sen så kom Pendulum - Witchcraft på (som nu är min nya jag-orkar-mycket-till-låt) följt av Swedish house mafia och jag sprang 3 km till på 9,5 km/h.
Nu undrar jag... Är det bättre att springa typ på 9,5 km/h 5 km i sträck, eller varva mellan typ 11 km/h och gå lite emellan? Vad är bättre?!
Blev sen ett arm och axlar och bröst pass med tunga vikter och avslutningsvis pinade jag magmusklerna så att dom skakade. Shaisse vad de e kul att träna... Varför har jag inte kommit på detta tidigare?!?! 


This is our decision, to live fast and die young. We've got the vision, now let's have some fun



Fick just ett tjusigt sms. "Kom ut med mej ikväll". Inte bara jag som har ett festsug! Men ikväll fick jag tyvärr tacka nej. Men jag gillade hennes övertalningsteknik, den kunde ha funkat!... "Vafaaaan snälla snygga singel sara, nu e vi lite spontana, går ut å dansar röven av oss, då tränar vi ju lite samtidigt"


snodde bilder av Joppe som snodde dom av Lollo



Candyking va på G!!
Sugen på fest så att jag går sönder. De e ju trots allt Fredag och Spy bar imorgon. Vår vän Marcooo ska dj:a. OJNEJ


Kör baa



Låt mej presentera mitt nya intresse.
*trumvirvel* tudududuududuuu
Löpning.
Love it! Älskar att ställa mej på löpbandet, lägga på apbra house och bara köra! Är ju naturligtvis en nybörjare ännu, men shit vad det ger snabbt resultat! Orkar ju så otroligt mycket mer på bara några veckor. Dom senaste gångerna har jag kört 5 km och tävlat mot mej själv. Måste minska tiden för varje gång. Idag sprang jag 5 km på 31,15 minuter. Inte någon toppentid, men imorgon tar vi nya tag! Peppppppp

För övrigt är jag jävligt tråkig. Nationella provet närmar sig och jag är kass på matte. Har aldrig varit såhär präktig i hela mitt liv. Längtar efter att den 11 feb är över. Då smäller det! Jag och Mikki har t.o.m börjat prata i ordspråk av hur jäkla duktiga vi har varit... Jag tror nog att för mycket pluggande har ett finger med i spelet...Börjar tro att här ligger en hund begraven....Men det är en annan femma! Där fick jag verkligen till det


RSS 2.0