Please don't wake me up. I think I'm dreaming!



EHEE DE E LÖRDAG GOTT FOLK!
Kan inte svara på om det är koffeinet som har gjort sitt eller om det är ren och skär PEPP i kroppen som talar. Lördagar brukar ju kunna betyda kalsarikännit (kalsongfylla översatt, don't ask) MEN nejdå. Vi kör fortfarnade spararklubben på Hornsgatan, så ikväll blir det film och grönsaksstavar med Mikkan.
(Om jag inte kände mej själv så skulle jag antaligen tycka att jag är den tråkigaste människan på jorden)
Löningslördag och fint väder, lär bli full fart på jobbet!
ADIOS AMIGOS.

Den som spar - har tråkigt.



Det är fredagkväll gott folk! Jag gör det antagligen tråkigaste man kan göra en kväll som denna. Sparar pengar. Vilket i sin tur betyder stanna hemma. Den som spar...har tråkigt. I helgen blire jobb jobb jobb.

Sitter och kikar på bilderna från EUROTRIP 2011. Helskotta vad mycket fina minnen, nya bekantskaper, upplevelser och galenskap vi samla på oss! Att jag gjorde resan med världens bästa Mikkan gör ju inte saken sämre.
But you know what? We haven't seen nothing yet!
"Girls, it's a big world" som vår jorden-runt-resande vän sa åt oss. No kidding.

LIFE IS SHORT. Live your dream.



idag behöver det inte sägas så mycket mer än denhär bilden.

inte alla hästar hemma här inte



Herregud...vad hände i onsdags? En lång historia får bli kort...Vi festa till det på slottet. Bokstavligen!

Annars då? Verro är på plats i El Stockholmo. Kollektivlivet fortsätter och vi älskar vår bigass säng. Fem brudar sover som stockar på rad. Ikväll har vi fredagkväll med subwaymackor och idol. Verro bjussar på råa skämt och dissarna får man ducka för om vartannat - allt är som det ska va med andra ord! Med det säger vi tack och gonatt jobbet kallar imårn!

Dagens klockrena kommentar;
"Ja...antingen gör vi en dikt av hans mejl eller så översätter vi det till engelska och säljer det till Westlife"

One life, one opportunity.



Språkbadat med tyskland och nya zealand, dansat röven av oss till Alex Lamb på Sollan, sovit 5 personer i en och samma säng och segerdansat i vardagsrummet - mina två senaste dagar.
Nu e jag en såkallad helgarbejtare och vi kör hela nästa vecka också. Pengar rullar in som dom ska!

Ni vet dendär nästan obeskrivliga känslan.. När du blir så glad så du inte vet om du ska skratta eller gråta samtidigt som du får ont i magen och tror du ska spy medans hjärtat klappar så du tror det ska komma ut ur bröstet och du bara skriker rakt ut av lycka och kramar dina kompisar? Den känslan hade jag idag.

Yeahh



Quote from the New Zealand guy vi har på besök at the moment...."Girls...you are fucked".
Krapula pide (bakis pizza) ska smaka löjligt awesome idag.

Just because you're single dosen't mean you need a single bed!



YEAH ommöblerat vardagsrum....resultatet blev en 4 meters säng. Kan meddela att jag och mina två sambos sov gott på rad där inatt OCH man kan även slå tre kullerbyttor på rad i den, awesome right?

Hur igenomtänkt och praktiskt är då detta? None, nada, men vi gjorde det BARA FÖR ATT VI KAN!

Storstädning på Hornsgatan



Så sjukt taggade brudar inför storstädning av läggan. Men perkele vad fint vi har det nu! Vi möblerade om lite i vardagsrummet...lite ogenomtänkt kanske...BARA FÖR ATT VI KAN!! Bildbevis uppkommer!

Finbesök från Malmö



Malin har vart i stan och jag fick också en träffis med damen!

Intresseklubben antecknar part 53



Med risk för att ni snart slänger en gurka i huvudet på mej så vill jag bara meddela er om att oh yes, we're still doing the healthylife thing. Inne på fjärde veckan och denna gång blir det blomkåls- och broccolimos samt wookad squash, röd och grön paprika. Och morotssoppa med citron i slutet av veckan. Nöjda tjejjor!

Jag är inte gjord för vinter.



Nu har det börjat! Det eviga frysandet! Jag fryser 24/7. Sov med mjukisbyxor, duntossor, munktröja (aka huppari) halsduk samt två täcken inatt. Majgodd. Låt detta vara sista vintern på länge jag behöver spendera i Skandinavien. Ikväll valde jag bort en partynight med brudar för en kopp té under en filt (!!)

Igår mina vänner gick min och Mikkis vänskap en nivå högre. När vi låg där i soffan under samma täcke, spoonandes för att hålla värmen och kollade på den mest patetiska filmen någonsin - Ali G in the house så visste jag att Mikkan min vän kommer nog alltid för resten av livet vara en av mina partners in crime. Vare sig hon vill eller inte!

Vittu-blicken



Dött på happeningsfronten



Ja om ni undrar om dessa tre bilder har något samband så kan jag meddela er om att...näe, inte det minsta! Några av dom få bilder som tagits med min kamera den senaste veckan, så what the fuck jag slänger upp alla tre.

En av anledningarna till att det inte uppdateras så friskt är att det faktiskt är torka på händelser at the moment. Pisstråkigt för att uttrycka mej korrekt. JOBBMODE ON!
Kan meddela er om we're still doing the healthylife thing. Broccoli-spenat soppa är förvånansvärt gott. För att inte tala om linssoppan vi åt förra veckan. Mami can be proud över mina kockkunskaper och jag har även lärt Mikkan uppskatta grönisar (avslutar med att high-five'a mej själv)

RSS 2.0