Middag ala Olle



Vår trevliga onsdagsunderhållning! Middag hemma hos Olle är inte helt illa pinkat!
Goodiebags fick vi ju med oss hem. Kodisar någon?!

Höst 2011 let's see what you got!



My girl is back in town från och med idag. Happyface ala Sara på Hornsgatan. Nu är det slut på vårt höstsurande och istället göra det bästa av situationen. Höst 2011 let's see what you got!

Dagen till ära börjar vi med att gå på 3 rätters middag med "Fråga Olle", Olle Waller. Rätt...eh annorlunda?

Intresseklubben antecknar febrilt!



Oh yes. Still going strong med grönisarna! Blomkål- och linssoppa next up. Förväntar mej inget annat än underverk! De e ju nu vi ska ta och bli lite fitta som Joppe skulle ha sagt.

You got me so wild, how can I ever deny



Känslig morsa ombedes titta bort!

Jag har gått och blivit med snedlugg and it feels pretty good!
Hade en supersöndag igår. Supersöndagar anordnar man lätt genom att samla ihop ett gäng av homies, börja dagen med en fet mozarellamacka och a lot of coffee, tar en stadsrunda, sätter sig i frisörstolen och sen avrundar man dagen med två öl.

Katchiiiiiing



Mikkan och jag har befunnit oss på galobbfältets loppis idag och sålt krimskrams samt massor med kläder. Blev tjockt i plåmsan och tomt i klädskrubben.

Vi är fortfarande fast beslutna om att ha en ofestad helg. Ska jag vara ärlig så är jag bored like hell. Vi har nästan varit snäppet för duktiga denna vecka med jobb...jobb och jobb, grönsaksoppa lunch och middag, råa morötter till frukost och ibland ett och annat plommon och päron bara för att gå lite wild and crazy.

(När wild and crazy och plommon och päron nämns i samma mening är det fan torka på happeningsfronten. Snustorrt.)

Dagens outfit



Idag mina vänner bjussar jag på historiens första dagens outfit i denna blogg. Men nej, ingen couldn't care less vad fan jag har på mej för kläder. Dagens outfit är bruna ögon och en kaffekopp. Fick hem bruna månadslinser och idag provkör jag dom för första gången.

Dock stött på ett och annat problem;

Måste nog stiga upp en halvtimme tidigare på morgonen om jag ska va brunögd
Skrik och nervsammanbrott
Har man svaga nerver ska man undvika all sorts "lins-insättning"

Jag; Tänkte pröva dom nu
Mikki; Okey..Vet du hur man lägger in linser då?
Jag; Men vad fan...Hur svårt kan det va liksom? De e väl bara att kasta dit dom...

30 min senare står jag fortfarande i toan och gråter och försöker "kasta dit" linsen

Annars då? Thank god it's Friday! Ett sista jobbpass och sen ledig i helgen. Vi ska va...hör och häpna va ofestade denna helg och vi har faktiskt planerat in loppisbesök, storhandel samt caféhäng istället. Feels good!

Hello healthy life!



Det är ju måndag idag. Den officiella starta ett "Nytt liv och sunda vanor" dagen - och vi hakar naturligtvis på trenden! Jag och min sambo har vart på Willys och storhandlat. Läst röda Special Pris skyltar och tummat på grönsaker vi inte ens visste existerade. Världsfrågor som om plommon är en grönsak eller en frukt har vi klurat ut. Kan dock bekänna att det inte jag var som stod för den frågan (för att inte göra min mamma upprörd och få spydiga kommentarer).
Nu har vi kokat grönsakssoppa som skulle kunna räcka till en hel armé och efter att ha inhandlat en veckas mat för två personer för ynka 300 spänn kan vi nu luta oss tillbaka i soffan och vara jävligt nöjda. So long!

Den som spar.....har tråkigt.



Ingen vidare lång utläggning om helgen behövs och jag tänker inte ge er någon heller. Den har gått smooth och har spenderats med en salig blandning av Norge, Finland och Umeå.
Och ja nu jävlar kör vi igång. Ny vecka, nya möjligheter som det så fint heter!

Huān yíng !



Kommer hem trött och hungrig från jobbet och möts av en lapp med kinatecken på ytterdörren (som förövrigt ett otränat öga kunnat tro var hakkors). Öppnar dörren till en mörklagd lägenhet och hör plingplong musik. Min första tanke var nog...Wtf?!? När jag kommer in i köket ser jag detta! Mina två fina homies hade ordnat värsta mysiga överraskningen och det blev sushi på köksgolvet! Ååh!

I think you and my friends should hang out on the weekends



Vi drack vin i lördags som om det inte skulle ha funnits någon morgondag. När jag vaknade på söndagmorgon hade jag nog mest i hela världen önskat att det faktiskt inte skulle ha funnits någon. Blev några alldeles för långa timmar på jobbet.
I lördags körde vi alltså på Slakthuset again. Det är mitt nya ställe har jag bestämt mej för. Dubstep, electro, snyggingar och dans. All we need!

Idag är det ledig måndag och det sitter så jävla fint. Att det är grått och mulet ute gör mej absolut inget. Mysfaktorn är hög och morgonkaffet är drucket. Min sambo är hemma igen efter en helg i grannlandets huvudstad. I veckan blire jobb på både Lagerhaus och Åhlens, pengar rullar in som dom ska.

Lost case.

Att hoppa ner från ett berg med huvudet före utan säkerhetslina och hoppas att någon tar emot mej börjar bli till en vana.
Det värsta är väl egentligen att jag skulle inte ha något emot att göra det igen imorgon.
Jag vet precis vad jag vill. Har bara inte luskat ut än vad jag skall ta mej till för att komma dit.
100 tankar snurrandes i skallen såhär på kvällskvisten.
Är det bäst att göra det den ogenomtänka vägen eller den tråkiga genomtänkta?
En tant i min närhet (inga namn nämnda mamma) sa att det jag söker inte finns.
I don't believe her.

Gonatt.

Lost in Norway.



Herregud. Where to begin?
Igår mina damer och herrar hade jag nog årets mest händelserika dag - på ett dåligt vis. FAIL var gårdagens tema. Idag kan jag inte annat än skratta åt allt älende jag varit med om.

Drar lite kort bakgrundsfakta. Åkte iväg på spontantrip på Lördagen till Målöy i Norge (en liten håla med typ 3000 pers) för att hälsa på vänner som är där för att jobba. Bokade ett flyg hem till Stockholm från närmsta "stora staden", Ålesund kl 09:00 på Onsdags morgon. Hade räknat med att bli skjussad till flygplatsen på Onsdagen som då var 10 mil ifrån den lilla hålan. Vännerna var tvugna att jobba så jag fick snabbt kolla upp en buss som skulle ta mej till Ålesund.
Det var här motgångarna började slå mej i ansiktet.
6 bussbyten (ja, fucking 6 bussbyten för 10 mil) 2 båtar, missförstånd (jag fattade inte deras norska dialekt och dom verkade förstå mej lika lite), pank som en kyrkråtta (och skulle komma fram till Ålesund kl 20:00 på kvällen, vilket betyder att jag var tvungen att spendera en natt i stan). Lost in Norway bland berg och får. När jag trodde the botten was nådd och spenderat mina sista stålar på en dyr bussbiljett så meddelar busschaffisen till mej att jag tydligen glömt kvar min plånbok vid första bussbytet. Kan nu tillägga att jag redan var på buss nummer tre.

Så. Jaha, what to do? Överlevnads instinkten kopplades genast på. Fixade pengaproblemet. Men vad gör man med pengar på sitt bankkort om man har tappat det? Inte käkat på hela dagen i all hast att hinna med bussen. Ciggen var loppu slut. Febrilt försökte jag ringa runt och snacka med busschaffisar som jag inte kunde kommunicera med. Fick fixat så att min plånbok skulle anlända med buss kl 22 till Ålesund till en busshållplats jag inte hade en aning om var den var och namnet kunde jag inte uttala. Nästa problem? Skulle med två olika båtar. Hade jag biljett? Nope, den skulle man ju betala när man steg på. Puppyeyes, lite tårar samt förklaringar om borttappade pengar gav mej free ride x 2. Anlände till stan och yrade runt i jakt på hostel. Hittade finally ett hostel och kunde checka in utan cash, hittade busshållplatsen och fick tillbaka min plånbok, fick min första bit mat kl 23 på kvällen och tiggde cigg av skatekillar. Sov i några få timmar i den antaligen mest välförtjänta sängen någonsin, hittade en buss, åkte till flygplatsen, flög till Oslo, spenderade 5 timmar på en bänk, flög till Stockholm och nu är jag finally hemma.
Tog mej alltså 26 timmars insane madness innan jag steg in genom dörren på Hornsgatan.

Mitt första Norgebesök blev inte direkt 5/5 toasts. Men, jag som inte är mycket av naturmänniska tyckte att det var otroligt fint där trotts alla missöden. Höga berg, turkost vatten samt vattenfall är inte fy skam hörni!

Plötsligt händer det

Ojdå. Sitter visst i bilen påväg till vårt grannland Norge. Jag, Felle och Bruno har 969 km to go. YEAH.

Spontant.....

Vi fick iallafall oss ett gott skratt



RSS 2.0