love it

Bakis, ynklig och sällskapssjuk så jag går sönder har jag kämpat mej igenom en av dom sista arbetsdagarna.
Kom precis hem till en tom lägenhet, kastar mej på soffan med indiskt som jag hämtade på hemvägen och lägger på en romantisk komedi med lyckligt slut och tycker mera synd om mej själv.
Och så får man ett telefonsamtal och jag kan inte annat än sitta här och le som ett fån för mej själv.

"Vi kommer till Stockholm på torsdagmorgon. På fredag drar vi till Köpenhamn och bor och festar med några kompisar. Lördagen e fortfarande oklar... är det bra i köpenhamn stannar vi där, annars drar vi till Amsterdam till några kompisar och festar med dom, eller någon helt annanstanns, vi har alla möjligheter! Låter det bra? För du ska med."

EHEHE. Hello 2012. Kan inte annat än bli g a l e t jävla b r a.
Åh vad jag älskar mina underbara spontana brudar.

"Nuff said"


So this is Christmas...



Finally är julstressen över på jobbet. Har varit jäkligt intensiva veckor med grymt mycket jobb. Imorgon är jag L E D I G och sen så taggar vi till för sista veckans jobb i El Stockholmo - mellandagsrean! Lär inte heller vara helt nådig!
Idag är det julafton mina vänner. Men inte för mej. Har gjort allt jag bara kunnat för att försöka ignorera och förtränga vilket datum det är idag och peppat mej själv med att jag får fira lite jul nästa vecka med mina nära och kära. Har iofs öppnat två fina julklappar här hemma som jag fick av mina bästaste tjejjor och även skypat med le familia som satt hemhemma i vardagsrummet och åt julmiddag! Sparkade även igång Australien packandet och rotade fram solbrillorna, testade jeansshortsen och tvättade kläder (inte direkt trängsel i tvättstugan hehe)
Får snart några boys över och ikväll blir det utgång! Skruvar upp volymen ytterligare och paketerar in dom sista julklapparna. Finfina paket har ni att vänta er! PUSS OCH GOD JUL mina fina!

Dresscode?


Om sanningen ska fram

Såhär är det;
Jennifer och Cecci kommer hem ifrån deras sistaminuten spontantrip till Marocco där dom har surfat, chillat och haft en jävligt awesome time där dom verkligen inte har brytt sig det minsta om tid, rum och morgondag.
Att få höra såna storys och se bilder ifrån en sån här resa ger mej gåshud och håret reser sig på armarna när man hör soundtracks ifrån filmerna dom filmat.
Jag är snart där själv. Dock inte Marocco, utan even better...Australien.
Att i några månader bara kunna stänga av tråkig vardag, måsten och sysslor och istället fokusera på hur man ska spendera dagen på bästa möjliga vis med solen i ögonen och ett helt jävla löjligt stort outforskat land framför sig där vi har möjlighet att göra precis vad som faller oss in och inte behöva bry oss om morgondagen gör att jag ryser, armhåret får ståfräs och jag är lyckligast på jorden.

AMEN!

Kiss kiss bang bang



Drog med Mikkan på studentfest igår. Vad har vi lärt oss av 20 kronors bira? Bra fest och bra huvudvärk dagen efter. Mitt jobbmaraton is still going strong och det var fullt ös på jobbet idag. Inte precis vassaste kniven i lådan för tillfället när tröttheten tränger sig på. Hemmakvällar för fulla muggar och samlar energi för ännu hard workwork tills månadens slut. Bara att bita ihop och gilla läget, om 13 dagar har jag fuccking semester!

Hard workwork



Fullt ös medvetslös på jobbet. As usual så kombinerar jag koffeinhaltiga drycker och bra musik för att peppa till det. Men grejen är ju den..I love it när det är fullt ös.

Awkward....


Skrattar så tårarna rinner och jag knappt får någon luft.

This is my house, and in my house there's only housemusic



Gårdagens konstaterande; Gå inte till en klubb där det spelas tragisk musik.

Hornsgatan blev lugna gatan när två av tjejorna drog på en sista minutens surfvecka till Marocco. Jag och Mikkan håller ställningarna hemma!

Jag är inte gjord för vinter.



Det snöa i Stockholm imorse. Denna vita, kalla, äckliga sörja får mej att inse att en one-way ticket till Australien inte sitter helt fel nu alltså. Ja hörni, jag har exakt 34 dagar kvar i kylan innan det blir klänningar, sol och bad, beachpartys, sangria och surfing. Woop wooop!
Nu kör vi på slutrakan och jag har lagt i högsta jobbväxeln, nästa lediga dag är den 25 December. Vad gör vi? Nu kör vi!

tisdagsbus



ey people, what the fuck happened last night?
Gårdagen var top notch rakt igenom från morgonkaffet till nattkäket.
Har sagt det förr och säger det igen. Att varje morgon få vakna upp med mina älskade, underbara, spontana och galna brudar gör mej alldeles varm om hjärtat.

Vardagslyxigheter



Vardagslyx är att varje morgon vakna upp med tre av dom bästa brudarna i världen! Addera lite prinsesstårta and a lot of coffee till det och det är top notch!

Här händer det grejer


Sliten tjejja. Bakis och trött men glad ändå!

Igår morse hade vi lite action på Hornsgatan. En elkabel till elementet i vardagsrummet började brinna, check!

Vi har fått hem en supermegalyxig kaffemaskin (gratis är gott) - vårt morgonmöte blev genast snäppet vassare, check!

Jag har sagt upp mej ifrån jobbet och har 31 dagar kvar i Sweden land, check!

Befinner mej i finneland 1-9 januari, check!

RSS 2.0