Jalla Jalla.



När vi för sju veckor sen anlände till Gatton för att göra vårt farmwork fanns det totalt 14 svenskspråkiga individer i en och samma bonnehåla. Vad är nu oddsen på det? En efter har dom minskat och på lördag är det bara vi tre kvar.
Vi har ju även flyttat ut från råtthålet till ett mycket finare hus med varsit rum. Eftersom det nu är vinter här är det djävulskt kallt på morgonen, men med våra nya duntäcken och ett nytt hus fryser man inte röven av sig när klockan ringer 5 på morgonen.
Vår planteringskarriär fortsätter och vi tillbringar dagarna bak sittandes på en traktor och fäller ner salladsplantor i hål. Avklarat ca 30/88 dagar. We can do it!
Sorry för allt salladssnack btw. Ni e uppenbarligen lika intresserade som jag är över vad ni har käkat till middag. Men när salladsplantor är det enda som händer i våra liv för tillfället är det inte lätt.

Gatton part alldeles för många.



Önskar att jag kunde säga att jag har en ticket till Bali, men så är ju nu inte fallet. Nej mina vänner, vi e fortfarande i Gatton. Plantering har vi ägnat oss med dom två senaste veckorna. Lättare farmjobb än så kan man knappast få.. Sitta på en traktor, höra det tickande ljudet och slänga ner lite växter i hål. Hur jävla roligt det är e ju en helt annan sak, men vi överlever.
Annars så flyttar vi ifrån vårt skabbiga hus på måndag till ett mycket billigare och finare. Blev tjåmisar med några locals som hade två rum lediga. Perffa!

78 days left.



I'm here in Gatton for a reason. I'm here in Gatton for a reason. I'm here in Gatton for a reason. I'm here in Gatton for a reason. I'm here in Gatton for a reason. I'm here in Gatton for a reason.

Enda tanken i mitt huvud at the moment.

RSS 2.0