Halloweenparty @ Münchenbryggeriet

Dagens lärdom; (som jag förövrigt alltid har tyckt) Att hålla på med hästar är farligt. Syrran, Linda blev avkastad av en häst igår och bröt axeln, vilket innebar operation idag. Stackarn! Krya på dej!

Igår blev det lite vin hemma hos oss innan det bar av till fridhemsplan till den nystartade klubben NU där Miriam firade sin födelsedag. Ja, vad ska vi säga om kvällen? Vissa blev för fulla och åkte hem, Miriam var trött och klubben hade översvämning (vilket innebar toavatten över hela lokalen) och jag var otaggad. Blev tidig hemgång och gick och la mej klockan 01.

Idag har jag och Cessi bokstavligen sprungit fram och tillbaka längs Drottninggatan i jakt på diverse prylar! Inkasserade bland annat en ny söt klänning och ett par kilklackar. Wiihooo! OCH även Monday Bar tickets! TAGGAD SOM FAN! Nu blir det middag för att fira Meri och sen ska vi dansa till klockan 05 på Münchenbryggeriet till så jävla massa DJ:s.

Monday Bar;

På Münchenbryggeriet har ett 20-tal dekoratörer, tekniker mm jobbat sedan åtta i morse med att få upp allt; dekor, videoprojektorer, ljusramper, massvis med lasrar och ett GRYMT ljud på tre golv.

Välkommen till Stockholms garanterat största, roligaste och mest påkostade Halloweenparty!

PUSSHEY

Copacabana, onsdagsbira och floating


Snodde bild av Lollo igen eftersom jag aldrig har en kamera med mej.

Igår fick jag en ledig dag. Det blev igen copacabana, men denna gång med min nyfunne "Ume vän" Lollo. (som är min jobbarkompis Johannas homie). Vi käka gott och hade det trevligt. Fick ett samtal och då blev det att styra in mot skånegatan för några öl på Baravi. Trevligt, men tidig hemgång eftersom jag idag skulle jobba på alternativhälsan med floating - som jag sen fick testa på själv. Fan vad cool känsla! Testa!! 35 grader i vattnet, 30% salthalt så man bara flyter omkring, mörkt och med avslappnande musik. Jag föll in i drömmarnas värld och glömde bort tid och rum. 50 minuter senare var jag avslappnad, harmonisk och trött, kommer sova gott inatt!

Hihi




Igår var en bra dag. Började morgonen med frukost och kaffe på Copacabana med Mistu. Sen tog vi en promenad längst vattnet från Hornstull till mitt jobb, där jag åt lunch och tog en kaffe i solen. På jobbet rullade det på bra och sen på kvällen träffade jag upp M på nån cider i stan. Han fyllde år, men söt som han är så var det jag som fick en present av honom. Så nu har jag typ coolaste klockan i stan! De ni!

Krimskrams


Låt mej presentera mitt nya halsband som nu iofs fått vara med ut två gånger, men det är ju ändå relativt nytt! Köpt på Topshop and i looove it. Jag + stora silverhalsband = sant

Sötnos

(I telefon)

Aliyah; Sara, jag vill bara säga att jag saknar dej jättemycket just nu
Jag; Jag saknar dej också älskling, kommer ju snart hem
Aliyah; Jo ja vet Sara, men jag saknar dej mera

Jag tvivlar. Tänk att man kan ha så stort hjärta fast man bara är 4 år.

La familia


Haha, hittade en bild av oss tre. Systrarna Backlund. Jag är den lilla skiten i mitten med skum haircut! Men åååh vad jag saknar er! Jag är den uppspelta skitungen, Sanna tar hand om den tekniska biten och är lugn som en filbunke, medans Linda är lillmorsan och kommer med smarta råd. Men vi är nog ett jäkligt bra team ändå!

Grinigast i Stockholm

Vad händer? inget speciellt för tillfället. Jag jobbar, festar, jobbar, festar. Borde dra ner på festandet. Big time. Igår tog det stopp. Låg typ i fosterställning hela dagen och tyckte synd om mej själv. Inte helt okej. Fick sen besök av tre Vasakillar. Blev genast på bättre humör! Blev även subway macka med Isac, gjorde ju inte heller saken värre.
Men idag sitter jag här och tycker synd om mej själv. Lipar som ett litet barn. Tur att Jennifer gick ut. Hon hade antagligen tyckt att jag va lite dum i huvet. Tar ont i hjärtat idag. Heller inte helt okej. Vad fan är problemet med mej?

Nu vill jag bara boka flygbiljett hem till Vasa så att jag har något att se fram emot. 22 december mina vänner! Annars så om en månad kommer min käre mor och hennes Kent hit på besök. Vi har biljetter till Queen-showen! Kommer bli jävligt bra!

you're amazing, just the way you are


Woho, är äntligen på bättringsvägen! Ikväll blir det filmmys med mina käraste. Vi har två otroligt seriösa filmer att välja på.. how to loose a guy in 10 days eller Van the man. Jag tror på den förstnämnada. Ska försöka övertala resten av gänget om att indiskt skulle sitta bra ikväll. Eller thai. Eller sushi. Myyyyyyyyys

Sick and Tired

Typ ynkligast i världen! Jag och Jennifer sitter och hostar och snorar ikapp. Fick sluta jobbet tidigare och fick dessutom sjukledigt imorgon. Vill..inte..va..sjuk..nu. Ska försöka kurera mej tills onsdag, då jävlar ska det köpas varm vinterjacka! Slutlön från förra jobbet, yes please!

Va in via phonehouse idag och kikade på mobiler. Lutar mot en sony ericsson xperia. Någon som har en och har några åsikter om den?!

09.10.18



Sitter och ordnar och raderar gamla bilder på min dator, hittade en bild av mej tagen 18.10.2009. Hittar många fina minnen, men även dåliga. Bilder från en-gång-i-tiden som känns så overkligt idag. Detta brukar jag och Mikki vara bra på att filosofera om på trappan på hennes bakgård (haha). Att tänk vad livet har förändrats så otroligt mycket på bara ett år. Tur att vi blir snyggare med åren!

Jobbet kallar! Ska även ta en sväng via phone house och kolla på en mobil och ett abonnemang. Ska försöka hålla mej ifrån att komma ut med en iphone.

Feberfrossa

Har sovit jävligt oroligt inatt. Har haft värsta feberfrossan och dessutom drömt en massa drömmar som gav mej ångest. Inte helt okej start på dagen. Snart iväg till ännu ett kaos på jobbet.

FAMILJEN @ DEBASER

Såja. Vi överlevde dagens arbetspass. Familjen igår. SKITBRA som vanligt! Gillar Debaser, och Shape up var också helt suveränt. Blir lätt ett återbesök!

Har haft mys här hemma ikväll. Ljus, filt och pretty woman. Jag blev tårögd på slutet. Kände mig som killen i Hundtricket. Haha!
Nu lite beautysleep så vi orkar med morgondagens stressdag på jobbet.
Puss&gonatt

Baba Sonic last night


Det blev ju en liten spontanutgång igår med Johanna och Lollo. Jag visade dom vägen till Baba sonic. Vi snackar drag. Vi dansade och sjöng med till familjen och håkan. Imorgon hörni så är det tredje gången gillt med familjen för i år. Samtidigt klubb Shape up på Debaser som tydligen ska va awesome enligt mina umeå homies.

Men innan vi drar iväg på festligheter ska jag faktiskt göra lite nytta också. Kl 09.00 ska jag infinna mej på Gärdet och kolla läget till ett extrajobb. Kan berätta mer om det sen! Sen resten av dagen jobbar jag på fiket.
puss&gonatt

Clear eyes part 2

Testade ikväll Clear eyes efter 2 vinglas. Jävlar vad det fungerar. Vita ögon is the shit.

Yeah baby

Mitt taskiga humör har börjat gå över. Paradise Hotel och fotboll med Isac och Mistu. Paradise Hotel är för övrigt jävligt underhållande och så otroligt pinsamt. Om en timme anländer Jennifer. På fredag är det Familjen. Nu e ja nöjd. Pussgonatt

Det e int' lätt när det är svårt



Jag är inne på dag två av att va totalt motivationslös och less på typ allt. Inte direkt likt mej? Hade i allafall min muntliga examination idag. Men jag har ju förstås missat att jag måste ha något Nationellt prov. Nästa datum var först 10 November, inte okej. Grinigast i världen. Om det skulle hjälpa att gråta en skvätt skulle jag göra det nu.


TA MIG TILL KÄRLEK


Håkan 13 November i Hovet. Meri och jag funderar på att köpa biljett. Känns som att man borde se Håkan nu om man ska se honom. Har ju tänkt det det varje år sen jag var typ 14. Börjar kanske bli dags då. Vem kommer med?

Heartbreak warfare


Sitter för tillfället och filosoferar med Meri. Idag är jag less. Om man kunde få pris i att skifta i humör så skulle jag få första pris, lätt! Behöver någon som muntrar upp mej. Mikki, where are you????
note; det går att ringa mej igen.

What part of forever don't you understand?


Helgen har gått så otroligt snabbt. Hinner ju knappt med. På Lördag blev det utgång med en hop med brudar. Blev förferre hemma hos oss och sen drog vi vidare till ACE. Jag körde på vatten på krogen. Smart val trodde jag. Kände mej ändå överkörd igår när jag vaknade och skulle upp till jobbet. Överlevde iallafall. Sen blev det filmmys med Annica & Cami. Idag har det druckits kaffe med Meri och Mistu på Vurma. Snart kommer dom hit på ännu mera kaffe. och note; går ännu inte att nå mej via mobilen, har ingen laddare. Fail.

Clear eyes


Mirakel dropparna från USA som suddar ut alla spår av

Trötthet
Vild fest
Narkotika
Röda ögon

Beställde nyss hem en clear eyes. Och, nej mamma inte för att sudda ut spår av narkotika, utan bakfylle ögon och jag får oftast också röda ögon när jag dricker bara nått glas vin. Ser ju 3 gånger mer berusad ut än vad jag egentligen är. Har hört att det ska va riktigt bra, någon som har testat?

ÄNTLIGEN FREDAG

Ligger i Mikkis säng och skrattar åt typ allt och inget. Vi har pluggat jävligt flitigt idag kan jag säga. Skulle ha haft min engelska examination kl 15.30, men den blev inställd. Damn. Nya tag nästa vecka!

Bjuder på några pics från när jag och Mikki låste ut oss och skulle försöka nå upp till fönstret för att Anna skulle släppa in oss. Vi försökte oss alltså inte på något inbrott! Sen tror jag att det blev nån form av segerdans, typ? Ikväll blir det IDOL och sen iväg och möta upp Annica!


Familjen baby

 

Snodde en bild av Meri på mej och Mikki från en av dom sista Augustikvällara i somras. Bilden är från Popaganda just innan Familjen skulle uppträda. Sån otrolig feelis kan jag säga. Nästa fredag ser vi dom igen, tredje gången gillt i år. Huippu hyvä!

Steg upp tidigare imorse för att socialisera mej med Mistu över en kopp kaffe. Fick ett sms av my boss att jag börjar en timme senare än tänkt, så nu har jag förflyttat mig från cafét till Mistus soffa istället. Ska snart iväg till fiket för att jobba resten av kvällen, sen hem och PLUGGA inför morgondagens förhör. Later!


Great success

Idag fick man sig ett litet smakprov på kommande vinter. Kändes verkligen som en typisk vinterkväll när jag kom ut från jobbet. Det enda som fattades var snö som blåser en i ansiktet. Tur är väl det!
Har haft ett litet jobbmaraton nu dom senaste dagarna. Imorgon är min sista dag, sen ledig två. Är faktiskt jävligt nöjd med tillvaron för tillfället. Det går bra på jobbet, roliga evenemang, Jennifer flyttar in hit till Hornsgatan nästa vecka, nya vänner och bekanta och allt rullar bara på! Mitt största bekymmer just nu är typ att mitt spotify inte fungerar som det ska. Awesome!


jag & min älskade toivonen med solen i ögonen

Finbesök


Jag och Cami får finbesök i helgen. En stycken Annica kommer till swedenland och besöker oss. Enda bilden som jag hittade på oss två var från Jeppisdagarna för nått år sen, great success. Hur som haver. Jag är för en gångs skulle ledig både fredag och lördag, vilket inte kan bli mer passande. På fredag har jag min muntliga examination i Engelska och sen på kvällen anländer Annica. På lördag har vi tänkt oss brunch, shopping, fika och rundvandring. Sen utgång, vart vi ska gå är redan bestämt. Blir en favorit i repris - Ace.

Så var det dags igen...köpa vinterjacka!




Favoriter från Topshop

Det börjar bli dags nu igen. Grejen som jag verkligen avskyr att göra. Att köpa vinterjacka! Jag provar varje år säkert 50 olika jackor och blir aldrig riktigt nöjd. Jag hatar tjocka jackor. Men i år planerar jag faktiskt att köpa mej en med foder för att unvika att frysa ihjäl som jag tänkte göra förra vintern - då körde jag bara med min läderjacka. Idag konstaterade jag att jag borde ta mej i kragen och börja söka på riktigt nu. Vintern är här typ redan känns det som. Lite bidrag tas gärna emot av päronen, ni kan ju inte låta er dotter frysa!

Bloggbyte

 

Yeah, nu kör vi. Anledningen till att jag inte har bytt blogg tidigare är nog helt enkelt för att jag är totalt kass på all form av bloggdesign. Värdelös helt enkelt. Så någon med minsta lilla skills kanske kan hjälpa mig?

Men detta känns bra.

Nu är det dock sömn som gäller. Ett behov av att ta igen två nätters sömnlöshet. Lagom festa när man har massor med jobb över helgen. Vi övervägde en stund att stanna hemma på lördagkväll, men jag och min nyfunna vän (jobbarkompis) Johanna konstaterade att vi bara är 20 en gång i livet, så det är lika bra att gå ut. ACE blev det. Och fan vad jag har saknat stället. Nu ska jag Ace:a varje lördag.

Pussgonatt

 


RSS 2.0