2011-04-28



Ledig torsdag satt verkligen inte helt fel kan jag säga hörni. Började dagen med världens sovmorgon, sen fix och ut på stan där jag mötte upp Lollo på hennes matpaus och gick och strövade runt i butiker. Hittade två klänningar från mitt älskade Bik bok ofc. Efteråt mötte jag upp två snygga Uppsala killar för cider i kungsträdgården. Vi mådde som kungar i solen! Nu peppar jag till inför imorgon! Outfit fixad och jag känner mej som en ängel i min vackra klänning. Tjoho!

o m g



Säg mej den som har ett bra svar...Har det någonsin varit inne med att ha orange hår, va blekfet, turkos smaklös top och vita jeans? Jag finner inga ord och hoppas för min egen skull att det var inne redan då i Finland år 2007.

Det är mycket nu.




Taggad tjej i Göteborg.
Fan alltså. Jag är fortfarande i nått stadie där jag har ångest inför vardagen. Jag har så mycket roligt pågång så jag är inte det minsta sugen på att sitta inomhus på jobbet i 10 timmar imorgon och på onsdag. Vår resa närmar sig btw med stormsteg kom jag nyss på, vad hände med planering?! Och snart flyttar Jennifer ut och Jennifer nr 2 flyttar in. Iiikkkk!

Woop Wooop!



Har nog inte riktigt tagit in att det faktiskt är sommar nu. Kom till Rålis och möttes av en park fullsmockad med människor som låg och sola i bikini. 20 varma grader i April, vad händer?
För övrigt har vi boende över Valborg i Uppsala fixat. Hörde jag feeeeeeeeeeeeeeeeest????

Känn ingen sorg för mej Göteborg!



Vi snackar bigass klumpigt fordon hörni.






Nu är vi hemma igen efter en galen helg, så mycket att berätta så jag får försöka sammanfatta det hela kort å gott.
För det första så som ni kan se på bilden med bil + släp + elbil = klumpigt, stort och jävligt uppseéndeväckande. Saldot för helgen blev 4 dagars jobb och 3 dagars festande. Jobbet (som man knappt kan kalla ett jobb, att stå ute i solen och dela ut gratiskaffe till glada människor) har varit kul och vi har haft så jäkla roliga utekvällar!
Vi har bland annat; lärt oss lassa ett släp, skruvat och meckat, blivit avmålade, kört runt i Gbg med elbil och gjort drottning Silvia vinkningar, träffat på "Cessi från Vasa", fått dricks, blivit bjudna på hamburgare av snäll kaffedrickare, gått på Trädgårn x 2 och dansat fötterna trötta, träffat på skejtare i parken, druckit vin ur salladskoppar, njutit av solen, dansat på en parkering kl 7 på morgonen och träffat på roligaste och spontanaste människorna på länge.
Blir lätt ett återbesök snart igen!

# Det finns alltid ett skäl till en god kopp kaffe!



"Götet" har levererat hittills, mysig stad och sköna människor! Dag 2 av vår jobbdag har tagit slut och jag klagar fortfarande inte över att stå och fika med ca 500 Göteborgare per dag och marknadsföra något man själv älskar - gott kaffe. Alla är överens om att Gratis är gott och vi har bara fått postitiv feedback! Har tappat räkningen hur många koppar man har druckit själv idag. Kaffeskakis och solbränd är ingen vidare kombo btw.
Nu blir det fix och sommarklänningen på! Party and party and party and party med boysen! Vi ska gå till "Trädgården" ikväll, September ska tydligen uppträda där. GÖTT JAO!

You got the sweetest ass in the world

Försöker mej på att packa en väska inför morgondagens trip till Göteborg.
Som vanligt är jag kass på packandet och jag försöker verkligen att utesluta några tröjor och byxor för att inte ta med hela garderoben för 4 dagar. Prövade nyss den snygga outfiten vi ska ha på oss på jobbet. Kom på mej själv med att stå framför spegeln och sjunga med till "Sexy bitch" som kom på radion. Haha, and I'm really not a sexy biatch in these pants I can tell you guys. Låten där dom sjunger "You got the sweetest ass in the world passar heller inte speciellt bra in i sammanhanget. Men, jag är jävligt nöjd ändå! Imorgon kl 15 startar vi iväg på roadtrip med pimp-my-ride-jeepen, grym house och solbrillorna på! Att stå och dela ut gratiskaffe till Göteborgare i 18 varma grader känns nästan alldeles för bra!

Måndagsnöjen





Jag bara väntar på ett bakslag nu alltså. Har haft alldeles för många glada dagar den senaste månaden (knackar i trä). Efter regn kommer solsken heter det ju, finns det också efter solsken kommer regn? Jag och Mikki hade vår "the best Monday ever" förra sommaren en Måndagkväll när vi bestämde oss 5 i 6 att springa till systemet och köpa en vibox och dra på Maskinen under Stockholm love week. Idag va vi överens om att vi slagit just den Måndagen med hästlängder. Jag började dagen med parkhäng i Tantolunden med Joppe, sen mötte jag upp Mikki & Britta i city och sen drog vi iväg till Cirkus där Håkan skulle spela. Har otroligt många fina bilder på kameran och så många awesome filmer! Världens vackraste Håkan bjöd på en gryyyym konsert och jag får rysningar av bara tanken. Kom igen Lena, Känn ingen sorg för mej Göteborg, Ramlar och En vän med en bil fick hela Cirkus att hoppa runt som galningar och Gårdakvarna och skit och Det är så jag säger det fick nog alla att känna rysningar längs ryggraden och bli kär i dendär lockiga mannen som verkligen kan sin sak! Att självaste Winnerbäck var på finbesök gjorde ju absolut inte saken sämre. Jag dog lite inombords och bad böner till dom ovanför att just jag befann mej på rätt ställe och tidpunkt för att sen om nödvändigt kunna dö en lycklig död. Avrundade kvällen med min kära sambo Jennifer på ett mysigt tapas ställe i vårt kära Hornstull. Jag vågar ju inte berätta högt att vi ännu en måndagkväll beställde ett glas vitt eftersom min käre mor läser detta.
Har en tråkig jobbdag framför mej imorgon. Sen hörnini åker jag och J iväg på busigheter och jobb till GÖTTEBORG! Livet ler och jag ler tillbaka. Puss och Gonatt!

Måndagmorgon brukar ju innebära lite ångest



Tur att man kan ta sig själv med en nypa salt hörni. Nästan 12 timmars sömn inatt och man har tagit tillbaka den man förlorade i helgen. 13 grader står det redan på mätarn och klockan är bara barnet. Måndagar brukar ju oftast klassas som värdelösa dagar, men icke sa nicke. Gympass, parkhäng ink. Joppe, glass och kaffe, och HÅKAN KONSERT innebär denna Måndag för mej. Vi har ju redan infört och bestämt att Söndagar från och med igår är en bra dag när vi alla ska umgås och må bra. Kanske skulle behöva pröva på något liknande om Måndagar. Eller, vafan! Vi kan ju umgås och må bra 7 dagar i veckan istället.

lördag & söndag



På Lördagen efter jobbet gick jag direkt till Hornstull Strand där jag mötte upp ett glatt öldrickande gäng som satt och hade det bra i solen. Vår vän Mistu hade gitarren i högsta hugg och bjöd på skönsång.
Sen förflyttade vi oss hem till oss och där vi taggade till! Dans på White room till kl 05 och gick hem med solen i ögonen. Idag sov vi absolut inte bort dagen, upp och hoppa kl 13 och ut i det fina vädret med Mikki



Subway take away macka, inte ett moln på himlen och världens bästa Mikki som sällskap satt verkligen inte helt fel idag. Har ännu en gång konstaterat att jag har finaste vännerna i stan och livet är allt gött!

Burlesque



Igår var det Fredasmys på Hornsgatan. Film, Burlesque, med Christina Aguilera (som var skitbra i mitt tycke) choklad och världens bästa sambo. As usual så kära vi ner oss i huvudpersonen i filmen. Blev mycket "men ååååååh"

Nu sitter jag på jobbet och dricker kaffe. Längtar hem, hoppa i duschen, på med klänningen och locka håret, för ikväll ska vi ut å dansaaaaaa!

Uteserveringar - Jag älskar er!



Nu är det ju sommar! Har invigt Snaps uteservering idag med Danne på en kall i solen. Det var så sjukt varmt, folk satt med bara tisha på. Blev även några timmars jobb på ännu ett nytt favoritställe och sen avrundade jag och J denna torsdagskväll med ett "stort glas vitt tack" på Judit & Bertil! Imorgon blir det jobb på samma ställe och sen gott folk är det HELG! Planerar dock en lugn Fredagkväll, vi kör på Lördag istället!

ååååh

FINALLY fick jag en spark i baken och körde ett riktigt jävla pass på gymmet efter jobbet! Som jag har saknat känslan av att va mör i hela kroppen och ha skakiga ben när man tar dom sista trappstegen hem. Min motivation är påväg tillbaka känner jag!
Sitter här och drömmer;
Dansa barfota på stranden, stadsfestivaler, eiffeltornet, gå vilse i någon storstad, se landskap susa förbi, umgås med min partner in crime, åka gondol i venedig, blått vatten och vita hus i grekland, vin som frukost och shopping på marknader.
Sounds pretty good huh?
Måste fan gå och lägga mej innan jag går sönder av förväntan.


Those little things..

Jag och min kära sambo Jennifer har börjat på med en liten grej;
Att lista 5 småsaker/händelser som man blivit glad av under dagens lopp! Helt fantastiskt bra sätt att verkligen ta vara på dom små momentsen som gör dagen!

1. Dagens första kaffekopp smakade som vanligt underbart
2. Solen som tittade fram under fikan med Fanny utomhus, huttrande under en filt
3. Fått en väldigt fin komplimang
4. Nytvättade kläder som luktar sköljmedel
5. Ett pepp-talk och kloka ord av Fanny

Ännu är ju inte heller dagen slut!

Alltså jag kan tyvärr inte riktigt svara på vad som händer med oss. Vi glider runt på rosa moln för tillfället och tycker att allt är så himla fint och underbart. Igår skålade vi för livet!
Sitter för tillfället på jobbet och dagdrömmer mej en månad framåt i tiden.
HELLO DENMARK, AMSTERDAM, GERMANY, FRANCE, SPAIN, IATLY AND GREECE
Tack du älskade skatteåterbäring för att du ger mej möjligheten till en oförglömlig sommar!

High on life!



Har hört att det är inne att vara livsnjutare - och vi har hoppat på den trenden, big time! Haft en sån otroligt skön dag i solen. Först take away kaffe stationerade på en bänk vid Strand, sen förflyttade vi oss en gata upp till Judith & Bertil där vi körde på kalla drycker, jag nöjde mej däremot med en cola light. Det är måndag och vi planerar redan kommande Lördag. Ska ta mej i kragen och säga nej till utgång mitt i veckan denna vecka.
Nu blev det en snabbis på gymmet med Joppe och halv 9 ses vi hela gänget igen och fortsätter det vi påbörjade på Judith & Bertil - umgås!

Tjohooo!



Idag mina damer och herrar är det en riktig dricka-kaffe-i-solen-dag, ledig dessutom!!
16 timmars sömn krävdes det för att komma på fötter igen efter helgens busigheter. Nu e jag pigg, glad och lycklig och inväntar min käre sambo att hon kommer hem så att vi kan gå ut igen på kafferunda nr 2 i vårt kära Hornstull!
PUSS & KRAM!

Inte alla indianer i kanoten.



Nyss hemkommen från Whiteroom. Jävligt underskattat ställe (av mej alltså) måste jag säga! JÄVLAR vilken jäkla  suverän kväll jag har haft. Musiken är ju A och O, whiteroom gör det bäst i stan! Dans från börjar till slut. Först in sist ut! Körde igen på den nyktra banan. Ska ju trots allt jobba imorgon (jaa, om 2,5 timmar). Sitter och sörplar kaffe och överväger att inte gå och sova överhuvudtaget. Just nu känns det som den bästa lösningen, kommer antagligen inte va av samma åsikt imorgonkväll dock. Börjar tro att jag inte har alla indianer i kanoten!

Lite pics från gårdagens och kvällens när jag styrde upp middag. Kycklingbröstfilé med basilika, tomat och in i ugnen med creme fraige, grädde och dijonsenap. De va gott, jävligt gott! Jag kan ju om jag vill har jag ju nu bevisat två gånger på en och samma vecka. High five till mej!

TRUE STORY



TRUE STORY!
Igår besökte vi ett ställe jag aldrig varit till förut, and I loved it! På självaste Götgatan låg Ljunggrens som var ett najs ställe med skön musik, snyggingar och ändå så laid back. Blir lätt ett besök snart igen! Efteråt blev det en snabbsväng till Lilla hotellbaren innan jag och Jennifer tog natt.
Ikväll hörni ska vi ut och dansa påriktigt! J skrev upp oss på listan till Whiteroom. untz untz untz
Vardagen skjuter jag upp tills måndag!

Fredagsunderhållning.



Blev snabbfix efter jobbet. I med lockarna i håret och ut på lite socialisering med Jennifer och hennes jobbkompisar. Blir lugna puckar dock, jobbet kallar imorgon juue!

Intresseklubben antecknar antagligen inte.



Sitter och dricker mitt älskade kaffe ur min egomugg i väntan på attt få åka på jobb! Kort dag på mitt favorit Åhlens idag, heminredning too the people! Idag gott folk är det Fredag. Jag ska jobba hela helgen, men har ändå lite helgplaner smidda med Jennifer.
Jag älskar för övrigt att ha roooliga saker inplanerade. Next up Håkan Hellström 18 April, Valborg i Uppsala, Johnossi på Grönan och Europatrip. OCH SEN EN HÄRLIG SOMMAR MED MIN BÄSTASTE

Känsliga mammor ombes titta bort!



Känsliga mammor ombes att inte slänga ett öga på bilden!
När jag kom hem från jobbet så låg det vackra, helt underbara blåa kuvertet på hallgolvet och väntade på mej. Skatteåterbäringen snackar jag ju naturligtvis om! Nervös och skakig öppnade jag kuveret och tänkte nästan ramla av stolen av chock när jag läste den vackra summan. Min sommar är räddad! Nu ska jag och min partner ut och se världen! Skulle jag kunna slå volter hade jag gjort det nu. Fram med hejjaklackar, fyrverkerier, pompa och ståt, jag är nöjdast i världen!

Det går om tills du gifter dej.



Lånar Meris bild. Fika i solen vid Copacabana.
Haft en ångestdrabbad dag idag med ont i hjärtat så jag trodde jag skulle stryka med där ett tag. Vissa dagar borde man inte överhuvudtaget alls gå upp. Nu känns det däremot bättre när jag ringde till chefen och fick inbokat några arbetspass på Åhlens och dessutom förlängt arbetskontrakt. Sommarjobbet på det torra iallafall!

Födisdag













Checka in tårtan!!! Det gjorde vi bra Joppe! Snygg och god, full pott!
Blev först en Fika i Hornstull men Mistu, Meri och Joppe. Sen inhandla ingredienserna och tårtbak. När tårtan var klar och bordet dukat tog Joppe initiativet till att vi skulle gå ner till bryggan och dricka en birre i solen. Det var awesome även om jag inte ens dricker bira så smaka den fantastiskt. Mest pga solen tror jag!
Sen bjöds det på vin och jordgubbsdricka till tårtan. Jag har fina vänner som var med och skålade på en måndag!

Vem är det som kör egentligen?

Idag mina vänner är ingen rolig dag. Om Sara själv fick bestämma hade hon legat hemma i fosterställning och inte rört en fena. Vi gick ut igår - på en måndag. Soap bar var det drag på! (älskar att man kan gå ut vilken dag som helst i veckan) Moralen tappades tyvärr bort någonstans mellan kl 1 och 3. Eftertänksamheten och minnet var som bortblåsta någonstans mellan skumppan, drinkarna och shotsen som stog på bordet konstant. Gratis var tydligen gott. Alldeles för gott.

Annars så måste jag säga att mina svenska vänner har fint språk.

Svensk tjej 1; Vi går till boan dirre och köper lite birre och drar sen till en ferre. Helt serri!
(översättning; Vi går till bolaget direkt och köper lite bira och drar sen till en förfest. Helt seriöst!)

Svensk tjej 2; Dethär suger fan bajskorv. Fuck, jag är så jävla kukmätt!

UMEÅ I BILDER



Pics från helgen i Umeå ju! Fel ordning blev dom ju också, så om man vill ha någon form av ordning så får man börja att se nerifrån hihi. Det blev Håkan (han e allt fin dendär mannen) Bob Hund, Miss Li, Tensta and so on. Middag, vin i mängder, nya bekantskaper och snöskoter åk. Satan vilken adrenalinkick det var. För övrigt så blir man ju lite sugen på en mindre stad nu igen, dock inte på finsk mark. Små mer personliga städer är härliga! Man kan ju alltid leka med tanken, det kostar ju inget.
Kom hem sliten igår till en tom lägenhet och söndagsångesten knackade på. Min fina Jennifer hade dock köpt blommor så det räddade situationen!
Idag ska jag baka tårta. Believe it or not. Sara Backlund bakar inte. Det vet man om man känner mej haha!

FJÄRDE APRIL.



GRATTIS TILL MEEEJ! _Sliten_ tjej landade bokstavligen för någon timme sen på Arlanda och nu landar jag i min säng och tänker inte röra mej härifrån förrän imorgon när jag har sovit ut ordentligt. Skönhetssömnen har det varit dåligt av i helgen, så nu går jag och lägger mej och förväntar mej inget annat än att jag vaknar upp ett år äldre, klokare, snyggare och roligare imorgon. Det känns bra och det känns mycket möjligt. Adiós Amigos!

RSS 2.0