Light är bra!



Kvällen har spenderats hos Meri och Johannes med bål, godsaker och goda vänner. Resten av gänget gick för att socialisera sig på Trädgården. Vi drog hem eftersom det blir spontantrip imorgon.

Väckning om 5,5 timmar. Helgen spenderas på finska marker. Tyvärr inte Vasa denna gång, vi får nöja oss med light versionen av Finland - Åland. Rockoff i helgen och massor med bekanta ansikten kommer att vara där. Ska introducera min Umeå tjej till finlandssvenska, lapin kulta och saatanaperkele. Hon kommer trivas som fisken i vattnet tror jag!

So long. Ses i dimman!

Time is now



Sa nyss hejdå till vår Australienska vän som drog iväg på nya äventyr runt omkring Europa! Tråkigt, men sant. Han kan iallafall nöjd åka tillbaka till Australien efter att ha fått se alla sidor av Stockholm samt lärt sig säga 'Efterfest i mina byxor och alla är bjudna' på svenska.
Kan iallafall gotta mej i att jag blev med nytt jobb idag. I'm awesome! Snabba puckar, börjar mitt nya jobb på Lagerhaus på Måndag. Rivstartar med en 11 timmars dag. High fivear mej själv samtidigt som jag dansar runt i lägenheten och dricker champagne som Aussie köpte idag för att skåla för mitt nya jobb!
Är så glad så jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen. Stället verkade toppen och jag har bara träffat på trevliga arbetskollegor hittills. När jag och min nya chef skakade hand och hon sa 'Välkommen i gänget' visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen! Heminredning, trevliga arbetskamrater och fast jobb är inte helt fy skam hörni!

Och inte nog med det. Imorgon drar jag och min vän Joppe ut på äventyr. Spontant är pretty much awesome!
Sanningens ord och jag tackar och bockar för mej. Puss & kram

En repris skulle sitta fint



Sitter och dricker mitt morgonkaffe och bläddrar igenom bilderna från resan. Vet inte om min hjärtklappning beror på koffeinfylla eller saknaden av en fantastisk resa och fina minnen?! Har någon en grym affärsidé till övers eller några extra 1000 lappar så är det bara att mejla, jag skulle kunna packa mina vänner och dra nu.

Stockholm i mitt hjärta!



Gårdagens konstaterande var att Stockholm är allt vackert! Blidde några bira på Skinnaviksberget i goda vänners sällskap.
Idag sörplar jag kaffe och uträttar diverse tråkiga, men nödvändiga sysslor och Maggio står för musiken. Helgen spenderas på Åhlens där jag säljer heminredning all day long!
Over and out amigos. Puss och kram

Counting the days



Vaknade upp med huvudvärk imorse och kände bara att wuptidoo vilken jävla bra dag det kommer bli. Ni vet dendär känslan av att crasha in i betongväggen efter en riktigt awesome tid, upplevelse, resa när man är tillbaka till verkligheten - en sån hade jag imorse.
Längtar sönder mig tills jag får kramas med min Jennifer igen samt att alla är tillbaka i Stockholm och allt är tillbaka till det normala. Att få vara omgiven av bästa vännerna i världen är ren och skär lycka!

an Australian Stockholm boogie weekend



Back to reality after an totally awesome weekend with our Australian guys. We've been drinking beer (in ridiculously large amounts), played beergames aka the mushroom, introduced the guys to Veronica Maggio and brainwashed them with some swedish music (believe it or not, men dom köpte med sig Håkan, Familjen och Maggio's skivor hem), taught them incredibly necessary Swedish phrases like "Du är mycket vacker" "Störtskön" and "bärs"...and ofcourse can they now sing the choruses to all the most brain-dead songs found in the swedish language like "Var är boxen? Däääär är boxen....Bag in the box och törstiga pojkar", "Fest hos Mange" and "Skjorta, kavaj och röda byxor".....and not to forget. We have been eating meatballs!

We felt like princesses all weekend when they have taken such good care of us!
OK, sorry guys men nu får ni google translate resten. Pallar inte skriva på engelska.
Insider jokesen har flödat, skratt i mängd och massor och många fina minnen har vi fått. Killarna är ju naturligtvis välkomna igen till hotell Sara och vi får ju hoppas att vi är lika välkomna till Australien! Puss & Kram, härligt. Or should I say guilty?

Sanningens ord.



Nyfärgat shiny hair, awesome! Måste väl passa på att tacka min käre far för dom fina hårgenerna... (sorry morsan, men det var nog inte du som bidrog till tjockt brunt hår) hihi. 
Satan i gatan, jag e lite nervis alltså. Nu sticker jag iväg och möter upp Australien på Centralen. Språkbad veckan ut! Puss & kram

Gotta love the Swedish summer



Har också idag haft en ledig dag och det gillas inte alls! Har å andra sidan haft det trevligt med Lollo som var min dejt för dagen. Spenderat dagen på stan och hamnade i "100 kronor för alla skor" kaos (brudar blir som galna alltså) glidit runt och sen styrde vi näsorna mot Liljeholmen för lite picknickande samt alkoholhaltiga drycker tillsammans med Lollos hyresvärd.
Solen sken fint hela dagen. Tills vi bredde ut filten, tog fram maten och hällde upp vinet. Då öste regnet ner. Hittade tak över huvudet där vi fick stå och uggla innan vi drog hem igen. Love the weather!

Imorgon mina vänner händer det grejer. Imorgon står jag på Centralen och tar emot 3 x Australian guys som ska bo hos mej i 5 dagar. Jag och Mikki träffade dessa herrar på Ios i Grekland på vår Europatrip och vi försökte övertyga dom att komma och hälsa på till Stockholm....och tydligen lyckades vi på något vänster! Hihi

Checkar läget.



Ey, månadens säljare på jobbet? Check!
Haft en rolig jobbdag idag? Check!
Det är fredag? Check!
Filmkväll med bruttorna? Check!
Dansat av mej på spy bar igår? Check!
Haft ett efterlängtat telefonsamtal med min bästaste Jennifer som befinner sig i Barcelona? Check!

Checkar av på listan för en bra dag även om jag är lite halvsliten efter nattens 3 timmars sömn innan väckarklockan ringde febrilt i morse och det var dags att gå till jobbet. Helgen spenderas på jobbet och jag får sällskap här hemma av självaste Mikkan som ska bo med mej här hela helgen, awesomeness!
Med det säger jag tack och hej, puss och kram!

Bittert.



Bitter tjej sitter och kollar på Creamfields biljetterna (festival i England) och blir ledsen i ögat. Ser ut som att det inte blir någon festival för mig i år eftersom omständigheterna drastiskt förändrades. Just nu skulle jag kunna göra vad som hellst bara för att få boka skiten för 150 ynka eurosar extra jag inte har och få antagligen den grymmaste helgen på hela året under bar himmel med tusentals andra house/elektro älskare.

Inte okej. Inte okej någonstanns.

It's all about the details brukar dom säga..













Håller på och pimpar till mitt kök lite. Tog igår en runda på IKEA med Alex som snällt gick bredvid och bar min bag som snabbt fylldes med skärbrädor, glas, ungsformar och bakbunkar. Nödvändiga men ack så tråkiga saker att shoppa. Nu är köket skurat från golv till tak och jag fortsätter på städfronten.
Det märks alldeles för väl att mina vänner jobbar dagsskiften och jag har alldeles för lite att göra.. Blir nästan lite rädd för mej själv..Varningsklockorna ringer när jag inte ens har lust att gå ut och festa. HJÄLP!

Lite pics bara

Eftersom jag har varit värdelös på senaste tiden att ladda upp bilder så tänkte jag att wtf, vi kör allt på en och samma gång då.



Lite pics från olika fester. En Torsdags spontanutgång med bruttorna, midsommar samt drinkbjudning hos Meri.

Vad hände annars med sommarvädret? Ofc att det ska bli mulet genast när jag har några lediga dagar. Min bruna efter resan håller på att tyna bort pga jag inte har vistats i solen sen jag kom hem. Jobb och ett Ikea besök står på schemat för resten av veckan.
Gjorde ett försök att styra upp mitt liv förra veckan efter att ha vaknat på söndagmorgon med bakisångest aka morkkis. Uppstyrt nu? Check! Lägenheten har nog aldrig varit såhär fin och mitt jobb blir roligare för var dag. Mama now you can be proud!

Sorry, big mistake..

Kom att tänka på ett minne som kommer förfölja mej för resten av livet. Det har rent av ärrat mej ordentligt, satt djupa spår and etc etc. (Ska då naturlish som vanligt tas med en nypa salt eller två, I don't do alltför seriös)

När jag var 5 hela bast så förklarade min 2 år äldre syster för mej klart och tydligt att jag egentligen bara var ett misstag.
Minns det som det var igår. Krokodiltårar rann ner för mina kinder och jag började planera en rymning hemifrån.

Haha, men seriöst kära storesyster?! Vem säger sånt? Skäms!
Såhär i efterhand undrar man ju vad hon grundade sin utläggning på.

RSS 2.0