Destination unknown.



Update till våra mamis; Sorliga besked. Sa upp Plaza Deluxe aka vår lägenhet igår. Planen är alltså att stanna en sista vecka i Melbourne och sen dra iväg nånstanns vi inte har den minsta lilla aning om vart. Men vi jobbar på det. Det kommer bli farming av något slag iallafall. Plocka bananer eller ja vettefan raka får. Den som lever får (höhö) se. Vi don't do plans!

Plaza deluxe aka Plaza the kloak



Trivs som fisken i vattnet i vårt kollektiv med 9 tjejer samt alla människor som hänger här hela tiden. Fullt hus all the time och skönare gäng får man leta efter. Att vi har avdankade hookers in the corner of the street är bara bisaker. Vår nyfunna vän Johanna nr 2 har även joinat lägenheten. Vårt största problem just nu som ger mej lite ångest är att det snart börjar bli dags att vinka hejdå till denna underbara stad Melbourne och alla nya vänner och dra iväg på nya äventyr. Brisbane verkar vara destination nummer 2 och farming next up för att dra in lite kosing på kontot. Plocka apelsiner, why not liksom?
En sak är iallafall säker. Vi ska tillbaka hit, vi är nog inte färdiga med Melbourne ännu.
Hasta la vista amigos.

Maitreya and Future Music Festival



Herregud vilken jäkla awesome vecka vi hade förra veckan. Maitreya festival (gratis är gott) at first i 2 nätter..två timmar ifrån Melbourne, dit vi åkte med våra nyfunna vänner Stefan och Craig aka Steffe och Greggan. Hippies, galen musik, beer bong, Hare krishna people och galenskap e beskrivningen på våra två dagar. När vi kom hem möttes vi av världens bästa Jennifer och Victor som dagen före hade anlänt till världens bästa land. FUTURE behövs inte ens beskrivas. All I can say is... SWEDISH HOUSE MAFIA, SKRILLEX och FLUX PAVILION. Så sjukt jävla awesome!!
3 veckor kvar i Melbourne, let's do the best of it!

vi håller ställningarna



Liten snabbis update så att ni vet att vi är vid liv.
Vi har flyttat in i en lägenhet i St Kilda. Ett riktigt shithole med möss i köket, grafitti på väggarna och granne med horgatan. MEN vi e mitt i smeten med skitbra location och billigare kommer vi undan.
Imorgon drar vi iväg på hippiefestival med nyfunna vänner och på söndag är det dagen D vi har väntat på alltför länge. FUTURE MUSIC FESTIVAL!!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0