Halloweenparty @ Münchenbryggeriet

Dagens lärdom; (som jag förövrigt alltid har tyckt) Att hålla på med hästar är farligt. Syrran, Linda blev avkastad av en häst igår och bröt axeln, vilket innebar operation idag. Stackarn! Krya på dej!

Igår blev det lite vin hemma hos oss innan det bar av till fridhemsplan till den nystartade klubben NU där Miriam firade sin födelsedag. Ja, vad ska vi säga om kvällen? Vissa blev för fulla och åkte hem, Miriam var trött och klubben hade översvämning (vilket innebar toavatten över hela lokalen) och jag var otaggad. Blev tidig hemgång och gick och la mej klockan 01.

Idag har jag och Cessi bokstavligen sprungit fram och tillbaka längs Drottninggatan i jakt på diverse prylar! Inkasserade bland annat en ny söt klänning och ett par kilklackar. Wiihooo! OCH även Monday Bar tickets! TAGGAD SOM FAN! Nu blir det middag för att fira Meri och sen ska vi dansa till klockan 05 på Münchenbryggeriet till så jävla massa DJ:s.

Monday Bar;

På Münchenbryggeriet har ett 20-tal dekoratörer, tekniker mm jobbat sedan åtta i morse med att få upp allt; dekor, videoprojektorer, ljusramper, massvis med lasrar och ett GRYMT ljud på tre golv.

Välkommen till Stockholms garanterat största, roligaste och mest påkostade Halloweenparty!

PUSSHEY

Kommentarer
Postat av: Malin

...fast det är ju preciiis lika farligt som att hålla på med vilken annan sport som helst ;) Risken att du blir skadad i t.ex. fotboll eller friidrott är väl minst lika stor. Värsta som hänt mig i ridningen är ett brutet lillfinger :D

2010-10-30 @ 19:48:35
URL: http://enhundradelssekund.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0