En månad av vårt liv kommer bli ett minne för livet.



Hey mina vänner! Här kommer ett utlovat blogginlägg.
Nyss hemkommen från playan. Första stranddagen fick Barcelona stå för. 35 grader varmt, that's fucking awesome. Brunbrända och fina. Och törstiga. Ikväll blir det partey igen. Checkade ut utelivet igår och var turister big time, pubcrawl med våra amerikanska vänner i rummet.
Vet inte ens var jag ska börja...Vi har bara varit borta en vecka, men vi har hunnit med så otroligt mycket. Vi började vår resa i Berlin, där vi bodde på ett hostel i östra Berlin. Va lite turistiga och åkte på sightseeing med buss (sov vi för övrigt sov igenom, man kan inte alltid va på topp) såg Berlinmuren, festade med tyskar och lärde oss att a) tyskars klädstilar är inte Ok. b) tyskar pratar inte engelska. c) ibland är öl billigare än vatten.
Nästa stop blev Amsterdam. Omg. En stad som inte på något vis kan förklaras, det måste upplevas. Människorna var crazy och vi bodde på ett hostel med 16 andra. Mestadels amerikaner. Gatorna har gå vilse varning och vi bodde på redlight district. And then what?! Vi skulle ta tåget till Paris som gick kl 05:53 på morgonen, så det blev att spendera en natt utan hostel på Amsterdams gator. Sov på ett kallt golv på tågcentralen och vi gav varandra värme genom spooning. Paris. Paris är fucking stort alltså. Kolla naturlish upp Eiffeltornet och tog även en tur upp. Köpte middag ala France och käkade bröd och ost med eiffeltornet 30 meter ifrån oss. Efter en heldag i Paris blev det tåg i sköna 16 timmar till grannlandet, Barcelona var i sikte. Blev en hel del mellanstop och vi spenderade några timmar i små städer i frankrike. Skönt att inte veta om du är i Frankrike eller Spanien när du vaknar och står i en stad vars namn du inte ens kan uttala. Vad lärde vi oss om Frankrike? a) Vatten är dyrare än öl. b) Fransmän (iaf i Paris) har snygga stilar c) Fransmän pratar inte heller engelska.
Nu är det Barca som gäller och vi har det så bra här så vi gick nyss och bokade ännu en natt här, funderar t.o.m stanna ända tills på Söndag. Vi hittade ett najs hostel vid namn Kabul där feelisen var på topp. "If you wanna sleep, go to another place" stog det på dörren. Nu blir det att sadla om och hoppa i klänningen, korka mitt fancy vin för 3 € och get ready for some parteeey.
Btw 1; Resans sak. Plattången. Nu har det bevisats, man kan platta håret överallt i världen.
Btw 2; vår rutt har ändrats. Vi skiter i att ta båten från Spanien till Italien och kör istället södra Frankrike och tar en sväng via Monaco när vi ändå är på plats. Hasta la vista amigos!





Kommentarer
Postat av: lolloooooooo

omg äntligeeeeeeeeen. fy fan vad jag vill vara i dina skor just nu!

2011-05-27 @ 22:33:10
URL: http://agerabagheera.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0